in , , ,

Bekijk deze gruwelijke IS kinderbeul video en denk dan nog eens na over terug halen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

10 Comments

Laat een reactie achter
  1. Lijkt mij, wegens het een voor een in de camera kijken van de knielende mannen… een propaganda video waarin je ziet hoe jongetjes getraind worden om in de realiteit dit soort executies te (gaan) verrichten.
    Denk dus dat het (in dit geval) niet echt is.
    Zeker echt is de ongelooflijke infiltratie en tweedeling die er in de westerse wereld, door andersdenkenden… wordt voltrokken, langzaam maar zeker…

    • Propaganda of niet. Die kinderen zijn opgevoed tot moordmachines en als we ze hier terughalen is het einde zoek, want als ma of pa zegt dat ze met een bomgordel moeten lopen doen ze het. Ze horen hier niet en dat zullen ze ook nooit doen.

  2. Het is té triest voor woorden. Waarschijnlijk worden zij zelf (ook) bedreigd, dat als zij niet schieten één van hun familieleden of hijzelf dood geschoten wordt 🤦‍♀️😎. Waarmee ik het absoluut NIET goedpraat en als men besluit deze ‘getraumatiseerde’ kinderen naar Nederland te halen -zonder ouders overigens -, hen zeker 1 jaar in een soort opvoedhuis plaatsen om de Nederlandse normen & waarden bij te brengen. Dan kan alsnog besloten & beoordeeld worden of zij in een pleeggezin geplaatst kunnen worden….

  3. Laat ze daar en euthanaseer dit soort wanproducten. Er lopen al genoeg gevaarlijke gekken van alle leeftijden in Europa rond. Ze zijn niet waard om in leven te laten.

  4. deze video is bewerkt. Ik herken de slachtoffers die daadwerkelijk geexecuteerd werden enkele jaren geleden, maar die kinderen zijn gefotoshopt!. Ik heb een kleinzoon van die leeftijd, dit kan toch niet?

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Wekelijks geweld in tbs-instellingen: personeel durft incidenten niet te melden, bang voor sanctie op subsidie

D66 steekt middelvinger naar Nederland op en schreeuwt in Engeland om referendum