in , ,

BIZAR: Nederlanders krijgen stiekeme naheffing, ondertussen betaal je vanaf 1 juli 4% rente

Bizar

De 5 tot 6 miljoen Nederlanders die volgend jaar een naheffing van de fiscus krijgen, krijgen daarvoor 4 maanden extra tijd om te betalen. Over die tijd hoeft geen te worden betaald. De vier maanden komen boven op de gebruikelijke betalingstermijn bij de fiscus van 6 weken.

Staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën zei dat woensdag in het debat over het Belastingplan. De naheffing loopt uiteen van enkele tientjes tot in een enkel geval 700 . Het gemiddelde ligt op 150 euro. Ze treffen vooral mensen die vakantiegeld krijgen, een eindejaarsuitkering of bonus of die meerdere inkomstenbronnen hebben, zoals ook veel ouderen. „Het is op z’n best irritant voor mensen en op z’n slechtst een financieel probleem”, zei Wiebes.

Lees verder via Telegraaf.nl.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

lieve mensen stoppen met belasting betalen, via ikmaakbezwaar.net, kunt u voorbeeld brieven downloaden zodat er een fijne rechtszaak op gestart wordt kans op seponeren is daar 90% in eerste bezwaar fase, op info@reunievrijemens.nl vind u de data en plaats waar de meetingen worden gehouden dar leert u stap voor stap hoe dit gebeuren in zijn werk gaat, velen zijn u al voorgegeaan, we werken gewoon via de nederlendse wet( die zo lek als een mandje is, een aantal mensen is hier jaren mee bezig geweest al ca 300 zaken zijn gewonnen,op deze manier harte groet gisela en cornell

Wat is een boete van 100 miljoen als je dat bedrag dagelijks verdient? Welkom in de wereld van UBS

PvdA’ers gaan verplicht de straat op, kijken of er nog wat te halen valt; Sluit ramen en deuren!