in , , ,

Belastingdienst: in de wachtrij staan en we maken het nog moeilijker

Dit jaar weer een met de digi-d en aangifte. Na alle overbelasting van afgelopen week wordt men gedwongen de aangifte online te doen. Nu zit de roverheid steeds meer verlegen om , en dat laten ze weten ook. Inwoners worden uitgekleed door een immense belastingdruk en de zwakste schouders dragen de zwaarste lasten.

De veranderingen zijn de volgende:

  • Chronisch zieken krijgen minder aftrek
  • bijstanders en uitkeringsgerechtigden lopen kortingen mis die een werkende wel zou krijgen
  • De uitkeringen gaan omlaag per 1 juli, maar huren en levensonderhoud wordt duurder
  • Eigen risico voor ziektekosten is al hoger en wordt onbetaalbaar voor de “onderklasse”
  • Eigen huis is de hypotheekrente aftrek beperkt voor de LAGE inkomens

Om enige voordelen voor de staat te noemen. het gaat niet om de inwoners, maar om de macht van en de macht van de globalisering uit te drukken. U bent slaaf en dat zult U weten.

U mag online worstelen met het aangifteformulier met als extra service alle gegevens die ( foutief) over U bekend zijn. Corrigeren is nagenoeg onmogelijk en wegvallen van de verbinding wekt grotere ergernis op dan ooit tevoren. U mag het dan weer opnieuw doen ! Maar er is hoop, op een verborgen gedeelte is toch dat aangifteprogramma 2014 aangetroffen en dat zullen we U niet onthouden.

U kunt het aangifte programma hier downloaden

Dus gaat U rustig door zoals U gewend bent, in alle rust, zonder dataverlies. Wilt U online aangifte doen ? Dat kan natuurlijk ook U klikt dan hier. Veel succes met de aangifte.

Nog even een tip voor de chronische zieken onder ons, alle kosten die U gemaakt hebt, zoals: bezoek apotheek, informatiekosten, bezoek , bezoek ziekenhuis kunt U de reiskosten aftrekken. 19 cnt per kilometer en wel vice versa.

Lakens, dekbedden, kussens, hulpmiddelen ( m.u.v. Brillen ) ook aftrekken, ook staat in de help ( F1) een dieetlijst, trek het bedrag voor Uw af.

Het totaal aan aftrekbare kosten vermenigvuldigen met 3 en dat invullen. Dat mag namelijk voor mensen met veel medische kosten. Meer tips nodig ? Raadpleeg , de belasting ADVISEUR en kranten. Betaal niet teveel en vecht elke terugvordering aan. Laat U niet beroven, maar doe het verstandig!

Lees verder via UrubiN.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europese Commissie grijpt wéér meer macht: Ditmaal de Energie Unie

Daar is het EPD weer: nieuwe EPD-wet die de toestemming van een patiënt verandert in een carte blanche