in ,

Bijzondere voorspellingen voor 2018

Aan het eind van wederom een turbulent jaar wil iedereen natuurlijk graag weten wat ons allen te wachten staat in het nieuwe jaar 2018. 

Gelukkig zijn er mensen die dit heel goed kunnen en een aantal van hen komt met bijzondere .

Er zijn mensen die een (sterker dan de meesten) lijntje hebben met andere werelden waardoor zij dingen kunnen zien, voelen of horen die de meesten van ons (nog) niet kunnen waarnemen. Op zich is dat natuurlijk niet zo vreemd, want we hebben de laatste tijd gezien hoe grenzen tussen dimensies steeds meer vervagen en dat ook tijd eigenlijk niet bestaat.

Mensen die kunnen “kijken” in de toekomst noemen we helderzienden of paragnosten en natuurlijk zit er veel kaf onder het koren, maar soms komen die voorspelling wel degelijk uit.

Een in Nederland bekende paragnost is Jan C. van der Heide die jaarlijks een aantal eindejaarsvoorspellingen doet.

Voordat we kijken naar zijn voorspellingen voor 2018 eerst een kleine terugblik naar een aantal dingen die hij voorzag voor 2017

De Nederlandse Staat gaat zelf wiet kweken. Grote plantages worden er aangelegd. Net zoals de accijns op alcohol, wordt er op wiet een hoge belasting geheven. Door de helende werking van wietolie en de positieve werking bij pijnen zal er een ongekend grote vraag ontstaan naar hennepproducten en wietmedicijnen. De farmaceutische industrie staat knarsetandend aan de zijlijn…, genezende stoffen die Moeder Natuur zelf produceert daaraan valt geen cent te verdienen! De wetenschap gaat zich op wiet storten en er zullen vele nieuwe helende bestanddelen in hennep worden ontdekt. (Deze voorspelling lijkt deels aardig te gaan uit komen)

De kop van zijn voorspellingen voor 2018 luidt als volgt:

We zitten in het tijdperk dat liegen & bedriegen tot de hoogste (staats)kunstvorm is verheven, waarin nepnieuws de waarheid is en de waarheid nep.

En dan iets dat onze aandacht trok en dat is het volgende:

In 2018 teisteren stormen met orkaankracht de Nederlandse kusten. Het natuurgeweld slaat een gat in een belangrijke dijk. De stormwering Deltawerken wordt diverse keren gesloten. Hoogste vorm van dijkbewaking in heel Nederland wordt van kracht. Er zullen overeenkomsten zichtbaar worden met omstandigheden van de ramp uit 1953. 

Een voorspelling die in het kader van de steeds heftiger wordende aardveranderingen, al dan niet veroorzaakt door de komst van een mini zonnestelsel, heel goed zou kunnen uitkomen.

Het volgende is ook interessant, zeker in het licht van wat wij enkele dagen geleden schreven over hoe de armen besteelt om de rijken nog rijker te maken.

Op papier gaan alle bevolkingsgroepen er op vooruit. Maar de run op voedselbanken wordt steeds groter en massaler. Er zal ook een kledingbank worden opgericht, omdat veel mensen niet eens meer nieuwe kleren kunnen kopen. Websites in tweede handskleding kunnen de vraag niet aan, het gaat storm lopen. ‘Nieuwe armen…' zijn in aantocht.

Er komt een belasting op de winst bij verkoop van een huis. Speciale knevelheffingen voor bejaarden zijn er in de maak. Pensioenen worden extra afgeroomd, een deel van een aandelenportefeuille, spaargeld wordt afgepakt. Voorts worden de oudjes tot de laatste euro leeg getrokken door extra heffingen. Het maatschappelijk draagvlak van de welvaartsstaat zakt langzaam in elkaar, bijna net zo als de in de steek gelaten bejaarden…

Ook deze voorspellingen zou wel eens uit kunnen komen; alle signalen zijn er. En dan iets waarvoor je eigenlijk geen paragnost hoeft te zijn om dit te kunnen voorspellen:

Er worden plannen ontwikkeld om het DNA van elke Nederlander centraal te registreren. Binnen afzienbare tijd verdwijnt daarmee het Burgerservicenummer. De vraag is of al het DNA wel op legale wijze wordt verkregen?

En wat te denken van het volgende?

Een giga grote meteoriet nadert de aarde op onheilspellende wijze, op het laatst valt deze in drie stukken uit elkaar. De aarde wordt voor een ramp gespaard. 

Mocht deze voorspelling uitkomen, dan voorspellen wij nu bij deze dat deze meteoriet niet spontaan uit elkaar zal vallen, maar dat iets of iemand daarvoor heeft gezorgd. En dat zouden in dit geval dan misschien wel goedwillende buitenaardsen kunnen zijn die de mensheid voor een ramp willen behoeden.

Er staan nog veel meer voorspellingen op de website van deze paragnost en wie die wil lezen kan dat hier doen.

Een andere paragnost, Jaap van den Bold, voorziet ook een moeilijk jaar, met veel internationale conflicten die behoorlijk uit de hand lopen.

Geweld zal ook internationaal gezien helaas weer een negatieve rol in de hele wereld gaan vormen. Met name de situatie in het Midden Oosten zal zorgwekkende vormen aannemen, waarbij ook Europa en de Verenigde Staten zullen worden betrokken. Ik voorzie een gewapend conflict tussen Israel en Iran en ook zal het uitschakelen van de resten van IS zal een moeilijke rol blijven spelen. Het hele Midden Oosten zal worden opgeschud en voorlopig in grote onrust blijven.

Een aanval van Noord Korea op Zuid Korea zal leiden tot ingrijpen van de Verenigde Staten en Japan, waarbij China niet langer werkeloos zal blijven toekijken en uiteindelijk de rust in de regio zal herstellen. E.ea. gaat zeer veel mensenlevens kosten, waaronder ook hoge Koreaanse politici. Het atoomwapen zal niet worden ingezet, maar raketaanvallen over en weer zullen helaas dus voor dood en verderf zorgen. De onberekenbaarheid van de Amerikaanse president zal ook een grote negatieve rol spelen. Tegen hem zal overigens in de loop van 2018 een afzettingsprocedure worden begonnen, die tot zijn aftreden in 2019 zal leiden.

De rest van zijn voorspellingen zijn hier te lezen.

En dan zijn er natuurlijk ook nog buitenlandse helderzienden zoals de Engelsman Caraig-Hamilton Parker:

Deze man heeft enkele nare voorspellingen gedaan voor 2018. Er zou ons een chemische aanval op een Europese stad en een globale griepepidemie te wachten staan.

De Britse Craig Hamilton-Parker zegt onder andere het presidentschap van Trump en Brexit te hebben voorspeld. In een nieuwe video deelt hij zijn verwachtingen/voorspellingen voor 2018 en die zien er niet fraai uit.

De Deense Saxo Bank doet ook een voorspelling, een financiële uiteraard, en die gaat over de . Het volgende is wat zij voorspellen:

De bitcoin gaat in een jaar van 60.000 naar 1.000 dollar, en aandelenmarkten wacht een flash crash. Saxo Bank heeft de tien meest waanzinnige voorspellingen voor 2018 op een rij gezet.

Jaarlijks benoemen de strategen van de Deense beleggingsbank 10 gebeurtenissen op de financiële markten die onvoorstelbaar lijken, maar als zij werkelijkheid worden enorme gevolgen hebben voor de wereld. Van de 10 voorspellingen voor dit jaar is er welgeteld een uitgekomen: de enorme koersexplosie van de bitcoin. Een jaar geleden kostte de munt nog 700 dollar. Nu is de prijs opgelopen tot boven de 15.000 dollar.

Saxo voorzag een verdrievoudiging van de prijs naar 2.100 dollar.

De strategen van Saxo zien de bitcoin volgend jaar pieken tot boven de 60.000 dollar, gestuwd door futures en de toestroom van traditionele beleggers. ‘De bitcoin zal verder stijgen, en hóóg stijgen, tijdens het grootste gedeelte van 2018,' schrijven zij.

De crash is onvermijdelijk en wordt veroorzaakt door Rusland en China die hun eigen crypotvaluta op de markt brengen en andere virtuele munten mogelijk zullen verbieden. Van de piek van 60.000 dollar in 2018 maakt bitcoin een jaar later een vrije val naar 1.000 dollar. Dat bedrag staat gelijk aan de ‘fundamentele productiekosten' van de munt, aldus Saxo.

Deze voorspelling zou heel goed uit kunnen komen, met dien verstande dat waarschijnlijk inderdaad Rusland en China de schuld zullen krijgen, maar dat het in werkelijkheid wordt veroorzaakt door dezelfde mensen die de Bitcoin ooit hebben gelanceerd en dat dit onderdeel vormt van het grotere plan om de wereld verslaafd te maken aan digitale valuta.

En dan tenslotte nog Nostradamus en ook deze voorspelt niet veel goeds voor 2018 volgens een aantal publicaties:

De belangrijkste voorspellingen die hij doet voor het komende jaar is dat de doden opstaan uit de graven en dat tegen het einde van het jaar er vele zware aardbevingen en vulkaanuitbarstingen zullen zijn in het de gebieden rondom de Stille Oceaan, de zogenaamde Ring of Fire.

De overstromingen zullen wederom alle records breken en de media zullen bol staan van verhalen over het weer en klimaat.

Maar, de meest onheilspellende van Nostradamus voor het komende jaar is dat de Derde Wereldoorlog zal uitbreken nadat er een terroristische aanslag in  heeft plaatsgevonden. 

Nostradamus announces in a quatrain that the big war would start during these years and it would start from the terrorist attacks that happened in France and the invasion of the Arabs and Muslims, the prophecy says: “the big war will start in France and then all Europe will be attacked, it will be long and terrifying for everyone…and then finally there will be peace but only a few will enjoy it”.

Pas vanaf het jaar 2025 zal er voor de aarde een periode van rust, stabiliteit en vrede aanbreken aldus de Nostradamus aanhangers.

Wij voorspellen voor het nieuwe jaar dat ondanks dat er steeds meer beperkingen zullen komen op de vrijheid van meningsuiting en het verspreiden van de waarheid, dit als gevolg zal hebben dat er juist steeds meer mensen wakker worden. Het goede nieuws is, hoe turbulenter de tijden des te meer mensen vraagtekens zullen zetten bij de leugens van de mainstream media en hoe dichter we bij het punt komen waar een kritische massa wordt bereikt die echt voor positieve veranderingen kunnen zorgen.

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Chrislam: Zo wordt ook kerst in Europa geïslamiseerd

1 op 5 Nederlanders houdt contant geld achter voor volgende crisis