Chrislam: Zo wordt ook kerst in Europa geïslamiseerd

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. jungleelephant schreef:

  Ze kunnen van mij de boom in!Hoogste tijd dat 2018 de boeken in gaat als het jaar waarin de islam verbannen wordt uit heel Europa!Want:destructieve ideologie!

 2. Tokko schreef:

  Het wordt tijd dat ALLE religies van de aarde verdwijnen. UIt naam van denkbeeldige goden hebben religieuze leiders eeuwen lang de mensheid onderdrukt en achterlijk gehouden.
  De islam en de christelijke kerken hebben de wetenschappers, mensen met nieuwe ideeen, verbrand, gemarteld en uit de gemeenschap verbannen.
  Duizend jaar geleden bloeide de wetenschap in Bagdad, totdat een religieuze stroming ontstond in de islam die wetenschap als ” haram” bestempelde.

  Vijfhonderd jaar later werd Giordano Bruno verbrand door de RK kerk omdat hij de sterren correct beschreef als zonnen, net als onze zon, maar heel ver weg. Dat ging tegen de bijbel in dus… op de brandstapel die ketter!

  Zonder de negatieve invloed van de religies zouden we minstens 500 jaar verder geweest zjn in de ontwikkeling van kennis en wetenschap. Denk je eens in hoe de wereld over 500 jaar er uit zou zien, als we ons tenminste niet eerst opblazen of de planeet op andere wijze vernietigen…

  Tokko

 3. Tokko schreef:

  Mensen maken goden, uit een drang het onbegrepene te verklaren. De wetenschappers hebben niet op alle vragen een antwoord, maar ze werken er aan.
  Bovendien, waarom is het nodig om echt alles te begrijpen en te verklaren?

  Volgens mij zijn mensen geen goden, maar ook geen duivels. Gewoon een wat verder ontwikkelde primatensoort, die zich zelf de koning van de wereld waant, de kroon op de schepping. Intussen de enige soort die oorlog voert over onzinnige denkbeelden, zoals godsdiensten die een ietsepietsie van elkaar verschillen.

  Weg er mee dus. Religie de wereld uit en er is minder reden om oorlog te voeren.

  Tokko

 4. Demiurg schreef:

  Religie is weer wat anders.
  Dit is een groep mensen met 1 gezamenlijk standpunt of
  kenmerk. Maar.het blijven altijd mensen die het doen.
  Wij doen alles zelf – daar kan je niemand voor verantwoordelijk houden. Welliswaar gebeurt dit alles volgens een wederkerigheids-principe, Stijg je boven dit principe uit – of kom je onder dit principe – dan voel je dat je geen grijze muis of schaap bent. Want .de massa of groep trekt jou weer mee terug. Je gaat weer in de pas lopen.
  De kracht van de massa is sterker dan welk wapen ook.
  .
  De machthebber weet dit. “Verdeel en heers” Kijk maar om je heen “allemaal met hun kop in het mobiel” = schapen

Heb jij er iets over te zeggen?