in ,

Caroline van der Plas(BBB) uitvoert haar misleidende agenda van het WEF

gotovo 2

We zijn al heel wat gewend op verkiezingsfraude gebied wereldwijd, maar Nederland spande 15 maart 2023 de kroon. Een bijna onbekende kleine clownspartij BBB toevallig wint ineens glorieus,net als clownspartij D66 bij de laatste verkiezingen (verkiezingsfraude).

En toevallig wint een kleine BBB-partij overtuigend in alle 12 provincies? Grappig! Door winst fraude BoerBurgerBeweging is Mark Rutte club,ondanks dat zij met hun beleid verloren hebben, toch de winnaar in zetels.

De BoerBurgerBeweging zich voordoet als oppositie tegen de gevestigde orde, terwijl ze in werkelijkheid onder controle staan van diezelfde gevestigde orde. Deze BBB,die noemt zichzelf niet rechts en is opgericht om de stemmen van PVV en FvD af te snoepen, profileert zich als een partij voor de gewone man op het platteland, maar bestaat uit zakenmannen met een succesvol communicatiebureau dat werkt voor controversiële multinationals.

Van der Plas arriveerde op het binnenhof in een tractor. Deze ludieke actie had echter maar één doel: onbeholpen, ietwat sukkelig overkomen zodat mensen BBB zien als een simpele boerenpartij en niet als het marketing-instrument van miljardenbedrijven dat ze eigenlijk zijn…

De BoerBurgerBeweging is schaapje in wolvenkleren ,die zich alleen maar aanpassen aan grotere plannen en zich aansluiten bij het WEF-circus.BBB is een marketing-instrument van miljardenbedrijven.

De bedrijven Bayer en Monsanto (Bayer is eigenaar van Monsanto) zijn klant van marketingbedrijf Remarkable. De oprichter/eigenaar Wim Groot Koerkamp en marketingdirecteur Henk Vermeer zijn weer secretaris en penningmeester bij de BBB.

Ook is Vermeer campagneleider voor de BBB. Het adres van de BBB is hetzelfde als het communicatiebureau van Bayer/Monsanto in Nederland. Monsanto, Cargill en Dupont hebben bijna 17 mln hectare landbouwgrond in Oekraïne gekocht.

Dat is zo’n 60% van de beschikbare ….

Lees verder bij de bron: The Balkans Chronicles

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin doodfhoofd prik front

Geen complottheorie meer, sterkte en succes: Grafeenoxide in Pfizer-vaccins

e3ce5645 7778 41c7 a321 ba03c9eb8a98

Nucleaire escalatie: Engeland gaat granaten met depleted uranium aan regime Zelensky leveren