in

Britse wetenschappers willen coronavirus geven aan gezonde vrijwilligers, want te weinig echte gevallen …

Sommige Britse wetenschappers hebben gewaarschuwd dat er “grote vertragingen” kunnen optreden bij de productie van een Covid-19- als de huidige Britse infectiepercentages laag blijven en er lange wachttijden nodig zijn om te laten zien of kandidaat-producten werken.

In het bijzonder stellen zij dat Groot-Brittannië moet overwegen opzettelijk vrijwilligers te infecteren die betrokken zijn bij projecten voor het testen van vaccins – in overeenstemming met de voorstellen van de Wereldgezondheidsorganisatie om dergelijke proeven bij de mens op te zetten.

Cijfers die vorige week zijn vrijgegeven, suggereren dat ongeveer 7% van de Britse bevolking mogelijk al is besmet met het Covid-19-virus, waarvan de vaccinonderzoekers beweren dat het een relatief laag niveau van infectie is, wat problemen oplevert voor het testen van vaccins.

Met andere woorden, ze willen dat meer mensen het virus krijgen, zodat ze hen een vaccin kunnen geven dat zogenaamd helpt het virus te verwijderen, dat op natuurlijke wijze al aan het verdwijnen is (vandaar de “te lage aantallen”). Volkomen logisch, nietwaar?

Het rapport stelt verder: ….

Lees verder bij de bron: Health Bytes


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Verwarde mensen tsunami op komst: PsyQ beëindigt in één klap duizenden trajecten die niet meer worden vergoed

11 miljard euro aan biodiversiteit-geld, resultaat: helemaal niks