in

Britse wetenschappers willen coronavirus geven aan gezonde vrijwilligers, want te weinig echte gevallen …

vaccine survey fb

Sommige Britse wetenschappers hebben gewaarschuwd dat er “grote vertragingen” kunnen optreden bij de productie van een - als de huidige Britse infectiepercentages laag blijven en er lange wachttijden nodig zijn om te laten zien of kandidaat-producten werken.

In het bijzonder stellen zij dat Groot-Brittannië moet overwegen opzettelijk vrijwilligers te infecteren die betrokken zijn bij projecten voor het testen van – in overeenstemming met de voorstellen van de Wereldgezondheidsorganisatie om dergelijke proeven bij de mens op te zetten.

Cijfers die vorige week zijn vrijgegeven, suggereren dat ongeveer 7% van de Britse bevolking mogelijk al is besmet met het Covid-19-virus, waarvan de vaccinonderzoekers beweren dat het een relatief laag niveau van infectie is, wat problemen oplevert voor het testen van vaccins.

Met andere woorden, ze willen dat meer mensen het virus krijgen, zodat ze hen een vaccin kunnen geven dat zogenaamd helpt het virus te verwijderen, dat op natuurlijke wijze al aan het verdwijnen is (vandaar de “te lage aantallen”). Volkomen logisch, nietwaar?

Het rapport stelt verder: ….

Lees verder bij de bron: Health Bytes

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e3d1424a51b10ff3d8992cc52036761d39c3e45658714f722d7fd197 640 verward

Verwarde mensen tsunami op komst: PsyQ beëindigt in één klap duizenden trajecten die niet meer worden vergoed

windmolens 1561393648

11 miljard euro aan biodiversiteit-geld, resultaat: helemaal niks