in ,

Verwarde mensen tsunami op komst: PsyQ beëindigt in één klap duizenden trajecten die niet meer worden vergoed

De behandeling van duizenden cliënten van ggz-behandelaar PsyQ wordt de komende weken beëindigd. De reden daarvoor is dat het moederbedrijf Parnassia Groep in financiële problemen verkeert.

Zodra het maximaal aantal behandelingen, die de vergoedt, is bereikt wordt ongeacht het resultaat de behandeling gestopt.

Dat staat in een brief aan het personeel van PsyQ zo meldt het AD, die de brief heeft ontvangen van een bezorgde behandelaar.

Parnassia Groep, de overkoepelende organisatie van PsyQ heeft bij monde van woordvoerder Erny Grootveld  bevestigd dat er enkele duizenden zorgtrajecten lopen, die binnen zes tot acht weken  moeten worden afgerond, uiterlijk 10 juli.

Het gaat om cliënten  die langer dan twee jaar in behandeling zijn.

Voor cliënten met ernstige klachten wordt de wel elders gecontinueerd, maar dit zal zeker niet voor alle cliënten mogelijk zijn. Voor duizenden cliënten houdt de zorg dus op.

Lees verder bij de bron: ggznieuws.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu ook bij IKEA Duitsland in de Corona-aanbieding: “Allahu Akbar”

Britse wetenschappers willen coronavirus geven aan gezonde vrijwilligers, want te weinig echte gevallen …