in ,

11 miljard euro aan biodiversiteit-geld, resultaat: helemaal niks

Pexels / Pixabay

Uit onderzoek van Trouw blijkt dat het overheidsplan om ‘de natuur te verbinden’ compleet mislukt is. De biodiversiteit is nog altijd even versnipperd. Toch is er maar liefst 11 miljard euro uitgegeven.

Het mocht allemaal niet baten, het leverde nauwelijks wat op. Hoe kon dit gebeuren?

30 jaar geleden besloot men om natuurgebieden met elkaar te verbinden en de landbouw natuurvriendelijker te maken. Mooie beloftes, die ons lokale milieu zeker goed had kunnen gebruiken. Helaas was de uitwerking van dit plan minder goed dan gedacht. 11 miljard euro is er uitgegeven, en het is resultaat is niet bepaald positief te noemen.

De ‘soortenrijkdom’ is juist afgenomen in . Al enige tijd was er vanuit diverse hoeken op het natuurbeleid van de , het werkt namelijk gewoon niet. Toch bleef de overheid doorgaan zoals ze voorheen deden. Gemiste kans dus eigenlijk.

Veel diersoorten zullen alsnog uitsterven in Nederland door een niet werkend natuurbeleid, ook zo’n 70% van de planten kan niet worden behouden als we doorgaan zoals we nu doen.

In feite is er sinds 1990 ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
9 maanden geleden

11.miljarden weg ermee geld zat toch drukken zoveel je wilt erbij mooi werk gewone mensen in aantallen betalen het graag terug,verhogen belasting op alles en de schatkist loopt weer vol

Zo help je een land naar de kloten ...
9 maanden geleden

Hoe lang moeten we nog met deze overheid van amateurs verder aanmodderen? De overheid heeft zelf geen kennis in huis: alles is geprivatiseerd. Dus alles wordt bestuurd met zogenaamde jonge managers die van toeten nog blazen weten …. En de bedrijven die op de strooppot aankomen lachen zich rot en komen voor niets anders dan de stroop .. Lekker mee-eten uit de ruif … Ik wil weg uit dit doodzieke land !!!!

Britse wetenschappers willen coronavirus geven aan gezonde vrijwilligers, want te weinig echte gevallen …

Indonesië ‘zaait wolken’, maakt daardoor regenbuien om grote bosbranden te voorkomen