in ,

Brood en Spelen EK2016: En daar is de EU grens- en kustwacht!

3018264675 59f4a68b60 kustwacht

Het Brood en Spelen EK2016 verloopt voorspoedig, vandaag met uitbreiding van de Superstaat met de EU grens- en kustwacht:

Het Europees Parlement heeft woensdag in Straatsburg ingestemd met de vorming van een Europese grens- en kustwacht. Het informele akkoord dat de Europese instellingen onlangs bereikten, werd met ruime meerderheid bekrachtigd.

Gelukt, weer is de EU Superstaat een stukje verder opgetuigd! Nu met een prachtige uitbreiding van de EU met een eigen Grens- en Kustwacht. U kent de EU grens- en kustwacht reeds als Frontex, die als de taxidienst die immigranten ophaalt, op verzoek van de mensensmokkelaars, vlak voor de kust van Libië.

En nu snel!

Uiteraard moet Nederland mee doen:

De wetgeving is in ongeveer een halfjaar goedgekeurd, voor Europese begrippen een recordsnelheid. De lidstaten moeten snel 1500 grenswachten en allerlei materieel kunnen leveren in geval van een crisis. Nederland levert vijftig medewerkers aan

Uiteraard is wel netjes gewacht tot na het in NL en VK en gewacht tot tijdens het EK om dit wereldkundig te maken. Je wilt immers niet de bevolking laten schrikken vlak voor referenda, je kan beter even wachten totdat de bevolkingen de andere kant op kijken.

PRS – Probleem, Reactie, Oplossing

Uiteraard is dit de oplossing, die volgt op de Europese reactie op alle (il)legale migranten instroom. Maar vergis je niet, die instroom van migranten is geen toeval, die instroom komt als reactie op de drie dubbele uitnodiging van de EU zelf!

Allereerst zijn er EU brede afspraken gemaakt over het feit dat de EU zelf denkt 60 miljoen (voornamelijk moslim-)immigranten nodig te hebben, om de Europese incest tegen te gaan – aldus Duitse MinFin Schauble en monoculturele staten uit te roeien – aldus EU vice-voorzitter Frans Timmermans. Daarvoor zijn verstrekkende afspraken gemaakt met donor-landen. Op basis van informatiecampagnes, overnamemechanismen en mobiliteitspakketten worden landen buiten de EU aangemoedigd hun onderdanen aan te sporen naar de EU af te reizen. En toen de boel eindelijk een beetje op gang kwam, en de infrastructuur (lees: totalitaire macht) daarvoor grotendeels gevestigd was, deed Merkel uiteraard haar beroemde ‘Wir Schaffen Das'-uitnodiging aan iedereen die het (wel/niet) horen wilde.

Het is duidelijk dat de EU lang heeft gewerkt – en actief hielp Syrië te vernietigen – om al die migranten op de been te krijgen richting de EU, en op basis van de doelbewuste migrantenverheerlijking en bijbehorende massa-aanrandingen is er uiteraard een kundige geprogrammeerd woede ontstaan bij de autochtone bevolking. En op basis van die woede heeft de EU nu weer meer macht gegrepen, met een groter en totalitairder Frontex, nu met eigen EU kustwacht.

Maar dat is nog niet genoeg!

Uiteraard wilde de nog weer veel meer mandaat dan het nu krijgt:

Het oorspronkelijke voorstel van de Europese Commissie is wel afgezwakt: de grenswacht kan niet worden ingezet tegen de wil van een lidstaat.

De eurofielen zijn dan ook boos en teleurgesteld dat de machtsoverdracht niet snel genoeg plaatsvindt:

Judith Sargentini (GroenLinks) sprak van “broddelwerk”. ”Het is weer geen antwoord op de . Het blijven nationale activiteiten.”

GroenLinks benadruk de PRS-aanpak van de Europese Commissie nog maar eens.

De EU ‘beschermen' in opdracht van de Europese Commissie?

Het mag duidelijk zijn dat de Frontex Grens- en Kustwacht weer een volgende stapje is naar het o zo gewenste (en reeds aangekondigde) EU leger. De volgende stap zal dus zijn Eufor (European Union Force) verder op te schalen, Eufor die trouwens reeds heeft opgetreden (en optreedt) in zulke prachtige Europese locaties als “Congo, Kinshasa, Sudan, Chad, Libia, Indonesia, Iraq, Ukraine, Georgia, Gaza, Egypt, Palestine and Afghanistan'. Ik wist niet dat die locaties al onderdeel waren van de EU om te beschermen?

Ondertussen is de EU ook middels de NAVO lekker ruzie aan het zoeken, wat fijn voor ons dat de Europese Commissie nu ook zo graag zelfstandig wil kunnen beslissen over de levens van onze jongens, om ze zonder enige mogelijke inspraak en benodigde verantwoording in te kunnen zetten in hun vreemde en ongewenste geopolitieke en bancaire spelletjes…

Tijdens het ‘Brood en Spelen'-feest dat heet het EK2016 is in ieder geval weer een mooi stukje Superstaat opgetuigd, nu dus de EU Grens- en Kustwacht! Wie zei dat de EU niet heel doeltreffend, efficiënt en effectief kan optreden?

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!

Photo by Nationaal Archief

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8915062646 341f1f4ff6 militairen

Rutte zoekt oorlog met Rusland en stuurt 150 militairen naar de grens

e836b40620f0093ecd0b470de7444e90fe76e6d311b3124297f7c1 640 armoede

EU, goed voor u: Armoede in Europese Unie neemt toe