in , , ,

Rutte zoekt oorlog met Rusland en stuurt 150 militairen naar de grens

Mannen met grootheidswaanzin, als je de EU-leiding zou moeten beschrijven in drie woorden, zouden die doeltreffend zijn. Rutte is weer in het nieuws, zegt:

Rusland is de afgelopen jaren assertiever … dat er 100 tot 150 Nederlandse militairen naar Litouwen gaan, vanwege de Russische dreiging. Samen met de Duitsers wordt het een bataljon van 800 man aan de grens met Rusland.”

Terwijl de EU voormalig-Rusland-landjepik aan het doen is, de NAVO de grootste oefeningen ooit pal op de Russische grens uitvoert, en de VS met militair zeevaart materiaal pal op de Russische grens zichzelf steeds weer opdringt, komt hier ons Jokkebrokje Rutte Rusland bedreigen met 150 man militairen die ‘pang’ moeten roepen als ze oefenen – met als doel uiteraard een reactie van Rusland uit te lokken om daarmee vervolgens een EU leger op de been te krijgen. Tja… Het is Allemaal Theater.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!

Photo by Minister-president cc


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Wat denk je?

0 points
Upvote Downvote

7 Comments

Laat een reactie achter
  1. Ook Marc Ratte behoort inmiddels tot de wereld randdebielen -die hebben de controle in de Eu over genomen -wat begon in 2001. De schurkenstaten krijgen hulp van goed opgeleide en goed betaalde criminelen -personen zonder papieren of identiteit. Allemaal ten dienste van de Markt economie

Iedereen heeft er iets over te zeggen, jij ook?

Ernstig ziek meisje heeft onze hulp nodig! #KingAlert

Brood en Spelen EK2016: En daar is de EU grens- en kustwacht!