in , , ,

Rutte zoekt oorlog met Rusland en stuurt 150 militairen naar de grens

Mannen met grootheidswaanzin, als je de -leiding zou moeten beschrijven in drie woorden, zouden die doeltreffend zijn. Rutte is weer in het nieuws, zegt:

Rusland is de afgelopen jaren assertiever … dat er 100 tot 150 Nederlandse militairen naar Litouwen gaan, vanwege de Russische dreiging. Samen met de Duitsers wordt het een bataljon van 800 man aan de grens met Rusland.”

Terwijl de voormalig--landjepik aan het doen is, de de grootste oefeningen ooit pal op de Russische grens uitvoert, en de VS met militair zeevaart materiaal pal op de Russische grens zichzelf steeds weer opdringt, komt hier ons Jokkebrokje Rutte bedreigen met 150 man militairen die ‘pang’ moeten roepen als ze oefenen – met als doel uiteraard een reactie van Rusland uit te lokken om daarmee vervolgens een leger op de been te krijgen. Tja… Het is Allemaal Theater.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!

Photo by Minister-president cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

Ernstig ziek meisje heeft onze hulp nodig! #KingAlert

Brood en Spelen EK2016: En daar is de EU grens- en kustwacht!