in

Burgemeester Femke Halsema weigert vragen gemeenteraad over haar misdrijfplegende minderjarige zoon met nepvuurwapen te beantwoorden

kerttu / Pixabay

Burgemeester Femke Halsema wil geen vragen van de Amsterdamse gemeenteraad beantwoorden over de kwestie rond haar zoon die in juli werd opgepakt. ,,Ik ga uit van een privéaangelegenheid, waarover ik geen mededelingen doe aan de raad.”

Nadat de Telegraaf afgelopen maand had onthuld dat haar zoon in juli was gearresteerd vanwege het bezit van een nepvuurwapen, schreef Halsema een open brief aan ‘alle Amsterdammers' op de site van de gemeente.

Gemeenteraadslid Annabel Nanninga wilde weten waarom zij juist dat platform had gekozen om haar kant van het verhaal te doen.

,,Dan lopen uw werk en privé toch juist door elkaar heen?”

In de media had Nanninga aangekondigd de burgemeester opheldering te vragen over de kwestie rond haar zoon. Tegelijkertijd zei ze mee te leven met haar gezin. Halsema reageerde stekelig:

,,Bespaar mij uw krokodillentranen over mij als moeder om verder mijn integriteit ter discussie te stellen.”

Volgens Halsema heeft zij ….

Lees verder bij de bron: AD.nl via tpook.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ernstige steekincidenten nemen toe, meer “jongeren” zien mes als status

Uh Oh?! Amerikaanse ontslagen stijgen met 38 procent, het is bijna 2008 opnieuw