in , , ,

Aanstaande monetaire reset is onderdeel van Agenda 2030, de grote reset

green button

Zouden hardwerkende burgers, AOW’ers en de familie Doorsnee enig besef hebben in wat voor riskant monetair tijdvak we verkeren? We zijn druk met een gezondheidscrisis en volgen elke dag de besmettingscijfertjes die over ons worden afgevuurd door de mainstream media.

De financiële pagina’s van de dagbladen waarin economen hun bezorgdheid uiten over het fiat geldsysteem zijn van ondergeschikt belang. Onze gezondheid is immers in ‘groot gevaar’ en ons welzijn is belangrijker dan geld, zo vinden we normaal gesproken.

Je zou het ook kunnen omdraaien door te zeggen dat we zonder pecunia geen optimale gezondheid kunnen genieten. Ik zie in sommige steden nogal wat onfrisse mensen voorbij komen die met een financiële injectie wellicht beter af zouden zijn dan met een Pfizer-injectie.

Het is maar hoe je het bekijkt.

(lees hier verder)

Ondersteuning economie en immuunsysteem

Het grote risico vandaag de dag is dat de samenleving geen idee heeft van wat er achter de schermen van de monetaire beleidsmakers wordt besproken. Economen gissen er naar en maken hun analyses op basis van bewegingen op financiële markten.

Ze kijken vooral naar de maatregelen die centrale banken nemen om het fiduciair geldsysteem draaiende te houden. Argeloze burgers zien niet dat deze excessieve maatregelen uiterst riskant zijn. Het gaat al jaren goed toch? Al vanaf de vorige financiële crisis in 2009 is het beleid van centrale banken gericht op ondersteuning van een verzwakte economie.

Dit betekent dat het in de basis ronduit slecht gaat. Zonder monetaire ondersteuning van centrale banken en fiscale ondersteuning van overheden zouden we in een diepe financiële crisis verkeren. We vinden het echter normaal dat onze economie kunstmatig wordt geïnjecteerd met goedkoop geld dat uit het niets wordt gecreëerd. Hetzelfde geldt voor onze gezondheid.

Deze wordt kunstmatig geïnjecteerd doordat de overheid Big Farma op de bevolking heeft afgestuurd om ons immuunsysteem te ondersteunen vanwege een “killervirus.” Ziet u de gelijkenis?

Gratis geld en injecties

Ik zie een vreemde overeenkomst tussen geld en gezondheid. Is het normaal dat onze meest belangrijke basisbehoeften volop worden ondersteund door beleidsmakers? Ooit moest ik zelf mijn best doen om de kost te verdienen en legde ik wat opzij als een appeltje voor de dorst.

Daarvoor werd je aangemoedigd door de bank die je beloonde met spaarrente die hoger was dan de jaarlijkse inflatie. Door te zorgen voor voldoende inkomen was het mogelijk om gezonde voeding te kopen, gezonde sport te bedrijven en gezond te recreëren. Hierdoor kreeg je een sterk gestel en was je minder afhankelijk van de hulp van de medicijnman dan degene die ongelukkigerwijs in een erbarmelijke situatie verkeerde.

Voor invaliden werden in gezonde economieën de nodige faciliteiten ingericht zodat er voor iedereen een plek was in de samenleving. Dat was het beeld van de westerse landen na de WO2 waar het leven goed was. Dit beeld is volledig omgedraaid, nu worden westerse economieën overeind gehouden met gratis geld en het menselijk immuunsysteem met gratis injecties.

De verbinding tussen geld en gezondheid lijkt nu onlosmakelijk. Als je het ene ontbeert dan kom je ook op het andere tekort.

Er klopt iets niet

Hoe kan het bestaan dat de samenleving in korte tijd in een positie is gemanoeuvreerd dat we massaal afhankelijk zijn gemaakt. Dat nu ook gezonde mensen een gratis injectie kunnen halen en ook gefortuneerden van het gratis centrale bankgeld profiteren?

Zie ik het nu helemaal verkeerd als ik zeg dat dit erg onethisch is. Er klopt iets niet. Dat de rijken der aarde spotgoedkoop geld lenen en voor slechts een paar procent leenrente meer dan 10 procent rendement uit aandelen en vastgoed ontvangen.

Dat minder gefortuneerden interen op hun zuur verdiende spaarcentjes doordat 4 à 5 procent inflatie(plus bankkosten)  veel hoger is dan de schamele 0,05 procent spaarrente.

Dat ieder gezond individu een gratis injectie haalt terwijl een sterk immuunsysteem een zware griep goed kan bestrijden. Deze ontwikkelingen doen mij sterk denken aan de voorliggende Agenda 2030. Bij bestudering van de 17 doelstellingen zal nuchter beschouwd duidelijk zijn dat de mens het slachtoffer is  van beleidsmanipulatie.

Als je mensen zwak en financieel afhankelijk maakt dan is men graag bereid om de instructies te volgen die leiden tot een beter leven.

Grondwet met hoofdletter G

Een leven onder controle van het systeem van de globalistische elite die m.b.v. Big Tech, Big Farma, Big Banks en Big Brother een machtsgreep doet om ons burgers gelukkiger te maken dan ooit tevoren. Nee, het is geen sprookje, het staat allemaal hier beschreven.

Neem me niet kwalijk dat ik bij herhaling verwijs naar deze zaligmakende website. Ik ben om. Ik wil ook geloven in het ideaal om van deze wereld een betere plek te maken in 2030. Dat lukt  alleen als we gehoorzaam de opgelegde bevelen uitvoeren. U doorziet toch hopelijk mijn cynisme. U ziet mij daarom op 5 september bij de vrijheidsdemonstratie in Amsterdam.

Mijn gevoel zegt dat ik als individu een onafhankelijk leven moet leiden met in achtneming van de regels van de grondwet. Daarin zijn o.a. de bevoegdheden van koning, regering en parlement geregeld.

Staat niets in over hogere elitaire machten die ons, ingezetenen van een soevereine staat, rechten en plichten gaan opleggen en van mij een slaafse wereldburger maken. Dat we met een scan toegang krijgen tot het nieuwe wereldrijk, mits gevaccineerd en …..

Lees verder bij de bron: Columns van Gerrit Welbergen

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wikimedia windmolen blad met windmolens

‘Schoon’ en ‘goed voor het klimaat’: Miljoenen afgeschreven windmolenbladen worden als zwaar chemisch afval gedumpt in Afrika

Virus Earth Corona World  - PixxlTeufel / Pixabay

De plannen van de WHO – het einde van de democratie: digitaal vaccinpaspoort gebaseerd op blockchain