in

Femke Halsema is niet geschikt als burgemeester van Amsterdam, wel als activiste

Natuurlijk hadden de demonstranten die op de Dam demonstreerden mijn sympathie. Ik kon de opname waarop die Amerikaanse agent de zwarte burger George Floyd verstikte niet eens tot het einde aanzien. De ’beer is los’ in de Verenigde Staten en die halve gare Trump toetert alleen maar over ’law and order’ met inzet van het leger en ’agenten die zullen schieten op demonstranten’ mocht dit nodig zijn. Goede verbinder ook die Trump, de ’witte Trumpfan’ krijgt dezer dagen zijn trekken thuis. De vraag die maar continu in mijn brein blijft rondraaien: konden die Democraten nu echt geen betere presidentskandidaat presenteren dan die bejaarde, vergeetachtige Joe BidenUSA, a country we Europeans do not understand…….

Maar van Femke Halsema is ook geen snars te snappen. Uiteraard begeep ik haar ’duivelse dilemma’ om wel/niet op te  treden tegen de grote drommen demonstranten die op de Dam verschenen zonder de 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.Tja, dat was eenvoudigweg niet mogelijk, maar daarmee werden de  – zoals Rutte het altijd aalglad kan vertellen – de Coronamaatregelen die we met z’n allen hebben afgesproken met voeten getreden. Minister van justitie Ferdinand Grapperhaus meende dat dit ’buiten alle perken’ was. Hij bedoelde natuurlijk dat de ophoping van demonstranten ’alle perken te buiten ging’. Ach ja, Fred heeft het ook altijd over ’juno’ in plaats van juni. In de Romeinse mythologie is Juno de heerseres van de hemelen, op schilderijen ziet deze Godin er vaak ’pikant ’ uit. Geen verrassing dus, waar het hart vol van is loopt de mond van over….

Van Femke viel ’mijn’ mond trouwens open, van ongeloof en ontzetting. Zo beargumenteerde ze opzichtig dat ’demonstreren een grondrecht is en dat dit recht zelfs door de Coronaregels niet aangetast kan worden’. Akkoord, maar dat hoef je toch niet van de daken te schreeuwen Femke. Lekker verhaal voor al die Amsterdamse horecaondernemers die meteen stevig beboet worden door de wetshandhavers als ze maar een beetje flexibeler omgaan met de Coronamaatregelen. Geen woord repte Halsema over het feit dat de aanblik van een volle Dam voor veel ondernemers/werknemers een verduveld slecht signaal is. ’Daarvan ben ik me bewust’, precies zulke teksten verwacht je van de burgemeester van de hoofdstad van Nederland.

Nee, zo niet Femke. In plaats hiervan meldt ze met een doodernstig gezicht dat ingrijpen door de politie niet mogelijk was wegens het tekort aan manschappen én vanwege haar stellige verwachting dat er dan geweld zou moeten worden gebruikt. Als ik hoofdcommissaris van de Politie in Amsterdam zou zijn ’at ik meteen mijn schoen op’. Volgens deze mededelingen van Halsema is de Amsterdamse politie dus echt tot werkelijk niets in staat, zelfs niet tot het vreedzaam begeleiden/wegleiden van demonstranten. Intussen geeft ze wel haar eigen politiekorps een pluim op de hoed, vanwege het feif dat ’haar’ agenten ’zich zo bewust zijn van het probleem van etnisch profileren. Als U er nog wat van begrijpt mag U het zeggen….

Als de GroenLinks politica echt een ’vent’ – sorry meid – was geweest had ze een agent in burger op een hoogwerkertje naar de Dam gestuurd met een megafoon in de hand. Deze had dan de ’noodsituatie’ rusig kunnen uitleggen aan de demonstranten. Misschien had de Amsterammse hoofdcommissaris in dit geval zelf wel zijn stem moeten laten horen. Als voorbeeld voor de ’lijdende’ rest van de Nederlandse burgerbevolking. Maar het allerbeste was geweest als Halsema deze taak ZELF op haar schouders had genomen. Dan had ze alle sceptici meteen de mond kunnen snoeren. Maar nee, hoor, Femke verkoos het om zich tussen de demonstranten te bewegen (zie foto boven)

Vorig jaar bewees Halsema al dat de last van de functie van burgemeester voor haar te zwaar is. Nog maar amper was de inkt droog van de wet die het ’boerkaverbod’ betrof of Femke meende in al haar wijsheid deze wet voor Amsterdam ongeldig te verklaren. ’Wij gaan in Amsterdam niet handhaven’ klonk het ferm uit haar activistische mond. Daarmee schoffeerde ze niet alleen de ’rechtsstaat Nederland’, maar ook haar eigen politiekorps. Onvoorstelbaar eigengereid, een burgemeester onwaardig.

Afgezien van deze twee voornoemde onverkwikkelijkheden zijn er nog andere te noemen hoor! Maar deze volstaan reeds om te moeten concluderen dat Femke Halsema ongeschikt is om de Amsterdamse burgemeesterpost te bekleden. Een burgemeester dient een VERBINDER te zijngeen activist(e). Ze doet me denken aan de marxistisch/revolutionaire Rosa Luxemburg die het vuur van de opstand tegen de gevestigde orde altijd in zich heeft gedragen. Overigens Luxemburg? Ja, dat lijkt me nu een prima locatie voor jou Femke, om jezelf eens achter de oren te krabben. En als je terugkomt mag je de nieuwe Amsterdamse burgemeester van harte feliciteren met zijn/haar nieuwe uitdaging.

Activisme = het met alle mogelijke buitenparlementaire middelen streven naar politieke veranderingen. Tja, Femke, volgens mij ben je in de verkeerde tijd geboren…….

Lees verder bij de bron: Keek op de week


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
 1. Wat een idiote reactie. Begrijpt de schrijver niet, dat dit allemaal opzet is van Soros en dat al die gewelddadigheden door hem gefinancierd worden? Het allooi van de schrijver is wel tot een nulpunt gedaald.

 2. Het is diep triest dat veel mensen het spelletje niet doorzien wat met ze wordt gespeeld. De Floyd moord was geen moord … Het is allemaal een toneelstukje in scene gezet door partijen achter de schermen met geen ander doel dan om maximaal chaos te ontketenen. Nota bene hadden “de schoften achter de schermen” pallets vol met bakstenen klaar gezet als uitnodiging om ramen van winkels in te gooien … en diverse mensen hebben dat gefilmd. Het is de oude false flag truc die nu al te veel malen is vertoond.

  Veel is afhankelijk hoe Trump deze situatie gaat oplossen. En anders dan het artikel zegt doet Trump op dit moment veel goed werk. Al snap ik niet al zijn acties zoals de erkenning van Jeruzalem en zijn vriendschap met Netanjahu en met Chabad j***n. Uiteraard moeten de rolschoppers opgepakt, maar mijn inschatting is dat Trump, de patriots en het leger de partijen achter de schermen in de gaten hebben gehouden en nu harde bewijzen heeft.

  Echt belangrijk is dat de partijen achter de schermen die dit hebben opgezet worden opgepakt en onschadelijk gemaakt. Net zoals de ontwikkeling en de verspreiding van Corona virus en het uitrollen van 5G volledig moeten worden uitgezocht.
  Onderstaande link zal voor veel mensen een eyeopener zijn :
  https://beforeitsnews.com/christian-news/2020/05/revealing-the-satanic-serpent-race-based-on-a-book-in-which-the-author-and-his-entire-his-family-were-killed-for-exposing-this-truth-great-video-2586431.html

 3. Die gasten die dit georganiseerd hebben, zouden gewoon weg de hoogste Corona bekeuring moeten krijgen die er is: Voor het organiseren van samenkomsten de boete van €4.000,- krijgen. En aangezien er nogal wat gasten op het podium stonden en duizenden mensen op de Dam

  En bij de uitgangen van het plein voor geen afstand houden: Voor 13 t/m 17-jarigen is de boete 95 euro.
  Voor 18 jaar en ouder is het 390 euro en een strafblad.

  Graag meteen even met je pas of telefoon voldoen!

  Het hier niet meer het recht van demonstreren of racisme.
  Dit zijn een stel respectloze gasten, helaas ondersteund door een stel propaganda gedreven bestuurders.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Nederland: 41 ME busjes met honderden politieagenten erin tegen slechts 30 demonstranten ….

Betogers op de Dam krijgen flinke zak belastinggeld van gemeente Amsterdam