in , , , ,

CCU-verpleegkundige: ‘afgelopen zes maanden opvallend veel vermeende gevallen van myocarditis en pericarditis bij jonge mensen’

white digital device at 2 00

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers Verenigd laten weten dat zich de afgelopen zes maanden opvallend veel vermeende gevallen van myocarditis en pericarditis hebben voorgedaan.

“Ik werk ruim 24 jaar op de cardio/CCU en heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in die 24 jaar ervoor,” zegt de verpleegkundige.

“Ook kreeg ik veel meer jonge mensen, vanaf 35 jaar, met pijn op de borst zonder cardiale voorgeschiedenis,” voegt ze toe. Ze heeft op eigen houtje D-dimeer (bloedstollingsindicator in het bloedonderzoek, red.) mee laten bepalen en ontdekte ‘een aardig stijging’.

Ik heb er ontzettend veel moeite mee dat dit niet bespreekbaar is

“Sommige jonge mensen hadden een D-dimeer van >1500. Werd niets mee gedaan,” verzucht Myrthe.

Normale waarden liggen rond de 200.

“Zo zijn er ook patiënten die veel spijt hebben van het vaccin, maar zich gedwongen voelden, hem toch hebben genomen en nu verergering hebben van bijvoorbeeld hun atriumfibrilleren (onregelmatige hartslag, red.).

Soms geef ik tips en raad ‘off the record’, maar zo wil ik niet werken,” aldus de verpleegkundige.

Niet zeldzaam

De Canadese arts …

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maxresdefault

Foetus in vaccins gate: Pfizer Senior Director of Worldwide Research Vanessa Gelman zet het op een rennen voor journalist

Stadermann 1007221564 scr

Wist je dat bij het vaccineren van kinderen artsen vaak in strijd met de wet handelen?