in , , , , , ,

Wist je dat bij het vaccineren van kinderen artsen vaak in strijd met de wet handelen?

Stadermann 1007221564 scr

Frank Stadermann heeft voorbeeldbrieven opgesteld die ouders naar de GGD of hun arts kunnen sturen, wanneer ze willen voorkomen dat hun kind zonder hun toestemming gevaccineerd wordt.

Mr. Frank Stadermann is oud-advocaat en deelt regelmatig zijn zienswijze op de juridische aspecten van de coronamaatregelen en het vaccinatiebeleid.

In de eerste nieuwe zaterdageditie van De Andere Krant die 9 oktober 2021 verscheen, schreef hij op pagina 22 zijn analyse over een zaak van vaccinatieschade, waarvoor de verantwoordelijke arts aansprakelijk  wordt gehouden. Het eerste nummer is als introductie te lezen als PDF.

De Ander Krant 01 p22 Frank Stadermann 2

Veel artsen veronderstellen onterecht dat ze niet verantwoordelijk zijn voor de mogelijke schade die kan ontstaan door het ‘vaccineren’. Injecteren is overigens een betere term, aangezien de mRNA-injecties weinig met vaccins te maken hebben, maar het een nieuwe, experimentele technologie betreft.

Het is hoe dan ook een medische ingreep, waarbij de patiënt geïnformeerd moet worden over de bijwerkingen en risico’s, is het standpunt van Frank Stadermann.

Hij schrijft bovendien dat op de website van de Rijksoverheid.nl onterecht staat dat kinderen zelf over het ‘vaccineren’ (ofwel injecteren) mogen beslissen. “Dit laatste is juridisch onjuist. Alleen kinderen vanaf 16 jaar mogen zelfstandig beslissen.”

Voor kinderen jonger dan 16 jaar gelden verschillende criteria die Frank Stadermann eveneens in het artikel in De Andere Krant uiteenzet.

Wanneer artsen kinderen jonger dan 16 jaar buiten de ouders om injecteren of wanneer artsen patiënten niet informeren over de risico’s handelen ze in strijd met de wet.

Aangezien onwetendheid over de juridische kaders ertoe kan leiden dat artsen of medewerkers onrechtmatig handelen, heeft Frank Stadermann twee voorbeeldbrieven opgesteld.

Ook om ouders te ondersteunen om de rechten van hun kind te kunnen beschermen.

Voorbeeldbrief voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar

Download [21.66 KB]

Voorbeeldbrief voor ouders met kinderen van 12-16 jaar

Download [13.95 KB]

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
white digital device at 2 00

CCU-verpleegkundige: ‘afgelopen zes maanden opvallend veel vermeende gevallen van myocarditis en pericarditis bij jonge mensen’

MAssengraeber Friedhof grabkreize pixabay montage

Onverklaarbare statistieken in het supervaccinatie jaar 2021: bijna 2x meer sterfgevallen onder jongeren