in

Chemische wapens in Syrië, We verzinnen ze waar je bij staat

Op 18 augustus 2014 wordt er door het Witte Huis in Washington officiëel verklaard dat álle chemische wapens die in ë aanwezig waren, zijn vernietigd.

Nu komt er een waarschuwing van Amerika dat ISIS mogelijk de door Assad verborgen chemische wapens in in handen zal krijgen.

Op 18 augustus 2014 wordt er formeel door het Witte Huis in een verklaring aangekondigd dat alle nog resterende chemische wapens in Syrië zijn vernietigd. Met het laatste deel van deze wapens gebeurde dat aan boord van het Amerikaanse marineschip Cape Ray.

Dit was zelfs enkele weken eerder dan gepland en president noemde het dan ook een “mijlpaal” in de internationale poging om te zorgen dat het Assad regime geen chemische wapens meer kon inzetten tegen de eigen bevolking.

Dat het de door de Amerikanen gesteunde rebellen waren die de chemische aanval tegen de Syrische burgerbevolking had uitgevoerd was Obama even vergeten.

Maargoed, kniesoor die daar op let want we vieren feest omdat alle chemische wapens in Syrië zijn vernietigd en dus niemand elkaar daar meer mee kan bestoken.

via Niburu.

Foto via PEO, Assembled Chemical Weapons Alternatives


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Energieakkoord, € 100 miljard voor 1% van onze jaarlijkse enegiebehoefte

Als je het schoolreisje niet kunt betalen