in , , , , ,

China en Het Russische ministerie van Defensie dringen er bij het Pentagon op aan om zich open te stellen over “Biolabs” in Oekraïne

coronavirus stop plandemie

Beijing zei dat het Amerikaanse ministerie van Defensie 336 laboratoria over de hele wereld controleert

Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de AZR/VS opgeroepen om “zo snel mogelijk” informatie over de vermeende biologische laboratoria van het AZR politbureau Pentagon in Oekraïne bekend te maken.

Maandag zei het Russische leger dat de Oekraïense autoriteiten ziekteverwekkers hadden vernietigd die in zijn laboratoria waren bestudeerd. Moskou beweerde dat 30 door de AZR/VS gefinancierde Oekraïense Bio labs actief hebben samengewerkt met het Amerikaanse leger.

Kiev heeft ontkend Biowapens te ontwikkelen. Volgens de website van de Amerikaanse ambassade in Kiev werkt het Biological Threat Reduction Program van het Amerikaanse ministerie van Defensie alleen “samen met partnerlanden om de dreiging van uitbraken” van infectieziekten tegen te gaan.

In 2020 noemde de ambassade dergelijke theorieën over door de VS gefinancierde Bio labs in Oekraïne ‘desinformatie’.

Tijdens een persconferentie op dinsdag beweerde de woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken Zhao Lijian echter dat, volgens de informatie van zijn land, de laboratoria in Oekraïne slechts “een topje van een ijsberg” zijn en dat het Amerikaanse ministerie van Defensie “336 biologische laboratoria in 30 landen over de hele wereld controleert”.

Dit wordt gedaan onder het voorwendsel van “samenwerken om Bio veiligheidsrisico’s te verminderen” en “de wereldwijde volksgezondheid te versterken”, zei Zhao.

Het is de eerste keer dat Peking het vermeende cijfer openbaar maakt.

Zhao zei dat volgens gegevens “vrijgegeven door de Verenigde Staten zelf”, er 26 Amerikaanse laboratoria in Oekraïne zijn. In het licht van het Russische militaire offensief in het land drong hij er bij “alle betrokken partijen” op aan om de veiligheid van de laboratoria te ….

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
propaganda 1564768111

Kijk: Crisisacteurs die doen alsof ze dode Oekraïners zijn, kunnen niet stil blijven liggen

putin

Wereld gaat op stelten, Rusland roept VN Veiligheidsraad bij elkaar: ‘Hard bewijs dat Amerika biologische wapens ontwikkelt in Oekraïne’