in

Complotdenkers hadden gelijk: WHO bevestigt in bulletin zeer laag Covid-19 sterftepercentage van 0,05%

Cijfers bevestigen dat door media verketterde ‘complotdenkers’ al maanden de waarheid vertellen

De World Health Organization heeft in een bulletin bevestigd dat de gemiddelde IFR (sterftepercentage onder bevestigde zieke mensen) van voor mensen onder de 70 slechts 0,05% is, het getal dat al enige tijd bekend is, maar door de politiek en mainstream media volledig wordt genegeerd.

Daarmee is het coronavirus voor het overgrote deel van de bevolking definitief een stuk minder gevaarlijk dan een gewone griep (IFR gemiddeld 0,1%). Zelfs als de hogere IFR van 70-plussers erbij wordt gerekend, is er vergeleken met influenza nog steeds niets bijzonders aan de hand.

Hiermee wordt andermaal bevestigd dat alle maatregelen helemaal niets te maken hebben met de , maar enkel met , door het stapsgewijs afpakken van AL onze rechten en vrijheden.

‘Desinformatie', zo noemden de ‘fact checkers' van de mainstream media maandenlang de groeiende stroom bewijs dat corona / Covid-19 in de verste verte niet het ‘killer virus' is zoals dat ons werd voorgespiegeld, maar in realiteit niet erger is dan een griep.

Deze ‘desinformatie' is nu echter door de WHO definitief als de  bevestigd: Covid-19 is inderdaad niets meer dan de zoveelste vervelende luchtweginfectie, zoals we er al zoveel hebben gehad.

Een zeer klein percentage mensen wordt er flink ziek van, en een nog veel kleiner percentage sterft.

De research paper van John P.A. Ioannidis, alom beschouwd een van de meest gezaghebbende epidemiologen ter wereld, is al enige tijd bekend. Een eerste versie werd in mei 2020 opgesteld, en werd onlangs geüpdatet met de nieuwste cijfers en kennis.

Van de begin dit jaar voorspelde CFR (case fatality rate) van 3,4%, de basis van alle social distancing, lockdowns en mondkapjes, is in de verste verte niets uitgekomen. Al snel daalde dit percentage naar 0,9% – 1,0%, wat vergelijkbaar is met de griep. Hoewel de ernstig van het virus van land tot land verschild, is de IFR (infection fatality rate) nergens hoger dan 1,54%.

De gemiddelde IFR is 0,23% (Ioannidis: ‘Dit kan zelfs nog substantieel lager zijn'), en onder de bevolking tot 70 jaar slechts 0,05%……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PTSS, paniekaanvallen, slapeloosheid: 1 op de 5 Covid-19-patiënten ontwikkelt binnen 3 maanden psychische aandoening

Nieuwe normaal: Politie aan de deur & telefoon vanwege video met andersdenkenden