in , , ,

Indiase tv onthult hoe Pfizer landen intimideert en chanteert voor COVID prikken: “Wanhopige landen worden gedwongen tot vernederende concessies”

Screen Shot 2021 11 01 at 12.24.07 PM scaled 1

WION Gravitas, een populair prime-time televisieprogramma in India dat kijkers nieuws en discussies brengt over actuele zaken uit de hele wereld, heeft in een recente aflevering onthuld hoe Pfizer landen intimideert en chanteert voor COVID-prikken, waarbij het een harde aanpak hanteert om winst te maken, bericht Thegatewaypundit.com.

De non-profitorganisatie Public Citizen heeft een vertrouwelijk, niet bewerkt contract van Pfizer over enkele van zijn onderhandelingen verkregen.

De contracten laten zien hoe Pfizer kan voorkomen dat landen over zijn contracten praten, donaties van vaccins kan blokkeren, eenzijdig leveringsdata kan wijzigen en overheidsmiddelen als onderpand kan eisen.

“De contracten bieden een zeldzame blik op de macht die een farmaceutisch bedrijf heeft verworven om regeringen het zwijgen op te leggen, het aanbod te beperken, risico’s af te wentelen en de winst te maximaliseren in de ergste volksgezondheidscrisis in een eeuw”, meldt Public Citizen.

De tabel hieronder is een voorbeeld van de landen waar Pfizer contracten heeft getekend.

Screen Shot 2021 11 01 at 11.50.56 AM

Gravitas’ nieuwsanker, Palki Sharma Upadhyay zegt dat wanhopige landen worden gedwongen om vernederende concessies te doen aan Pfizer.

Ze ontdekten een aantal ernstige onthullingen. Hieronder staan de 6 belangrijkste punten over de Pfizer contracten die onthuld werden.

  1. Pfizer behoudt zich het recht voor om regeringen het zwijgen op te leggen – Pfizer legt regeringen het zwijgen op via zijn contracten. Het bedrijf heeft landen gedwongen niet te praten over de contracten die zij hebben gesloten voor vaccinaties.
  2. Pfizer controleert de distributie van de vaccins – Pfizer controleert de donaties van de vaccins aan andere landen. Pfizer beslist waar de vaccinaties naartoe gaan.
  3. Pfizer heeft een “IP waiver” bedongen – als Pfizer wordt beschuldigd van het stelen van intellectueel eigendom, betalen de overheden, niet het bedrijf.
  4. Private arbiters, geen publieke rechtbanken, beslissen in het geheim over geschillen – Als er geschillen zijn, zullen private arbiters en niet publieke rechtbanken daarover beslissen
  5. Pfizer kan toegang krijgen tot overheidsmiddelen – Pfizer kan toegang krijgen tot overheidsmiddelen om zijn compensatie veilig te stellen.
  6. Pfizer bepaalt de belangrijkste beslissingen – Pfizer beslist over de leveringstermijn en meer.

U kunt de gedetailleerde analyse van ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
shutterstock 1217886949

Bent u gevaccineerd en voor ‘coronapas voor toegang’? Dan bouwt u mee aan een digitaal systeem dat ook u gevangen zal zetten 

deaths from 5 percent covid vaccine batches 02 534x300 1

Opzet? Alle Covid vaxdoden veroorzaakt door de 5% batches die het meest werden verspreid