in ,

Coronavaccin AstraZeneca samengesteld uit o.a. genetische gemanipuleerde menselijke foetus niercellen

vaccin 1551213257
905513 / Pixabay

Een aantal dagen geleden kreeg ik een Facebook bericht van Joost van der Zwan, waarin een foto van de bijsluiter van het AstraZeneca . Er was al wat ophef geweest over de inhoud, waar mensen werden weggezet als wappies die beweerden dat er genetisch gemanipuleerd materiaal zou zijn gebruikt voor de fabricatie van het vaccin en dat dat dit materiaal zich in het vaccin zou bevinden.

De werkelijkheid geeft aan dat het adenovirus van een chimpansee werd gebruikt voor de vaccinproductie, het proces voor gebruik van het adenovirus gebeurt in genetisch gemanipuleerde niercellen uit een menselijke foetus……. (let wel: dat betekent niet dat die cellen zich in het vaccin bevinden)

Maarrrrr: de bijsluiter geeft wel degelijk aan dat er genetisch gemanipuleerde organismen zijn te vinden in het vaccin!!

>> This product contains genetically modified organisms (GMOs)

Dacht altijd dat in de genetisch gemanipuleerde zaken verboden zijn in producten voor menselijke ….

Laura Nienhuis Mengerink heeft van het e.e.a. op Facebook een mooie sarcastische post gemaakt, waar ze uiteindelijk stelt dat ze haar maar een Wappie moeten noemen:

JOOST VAN DER ZWAN

12 FEBRUARI 21:00

Cornavaccin2Bmet2Bgenetisch2Bgemanipuleerd2Bmateriaal2Bvan2BAstraZeneca2Btbv2Bbericht2Bop2B172Bfebruari2B2021

Laura Nienhuis Mengerink

11 februari om 8:35

BELACHELIJK dat mensen denken dat er genetisch gemanipuleerd materiaal toegepast is in
of het adenovirus van een chimpansee…
of zelfs de cellijnen van een geaborteerde baby!! Mensen die dat denken zijn echte complotgekken! Wappies!
Noem mij maar Wappie! (Maar het staat wél gewoon in de bijsluiter)

Ik ging zoeken op wat de Europese Commissie zegt over het AstraZeneca COVID-19 vaccin en daar staat precies hetzelfde te lezen als in de bijsluiter (de ‘vet markering' is door mij toegevoegd):

3 This medicinal product is subject to additional monitoring. This will allow quick identification of new safety information. Healthcare professionals are asked to report any suspected adverse reactions. See section 4.8 for how to report adverse reactions.1. NAME OF THE MEDICINAL PRODUCTCOVID-19 Vaccine AstraZeneca suspension for injectionCOVID-19 Vaccine (ChAdOx1-S [recombinant])2. QUALITATIVE AND QUANTITATIVE COMPOSITIONThese are multidose vials which contain 8 doses or 10 doses of 0.5 ml per vial (see section 6.5).One dose (0.5 ml) contains: Chimpanzee Adenovirus encoding the SARS-CoV-2 Spike glycoprotein (ChAdOx1-S)*, not less than 2.5 × 108 infectious units (Inf.U)*Produced in genetically modified human embryonic kidney (HEK) 293 cells and by recombinant DNA technology.This product contains genetically modified organisms (GMOs).Excipient with known effectEach dose (0.5 ml) contains approximately 2 mg of ethanol.For the full list of excipients, see section 6.1

(door op de bovenstaande link te klikken (die met ‘Europese Commissie' begint), krijg je het hele document te zien)

Het vaccin zou volledig veilig zijn zoals ons telkens weer wordt verteld, terwijl de farmaceuten van de landen (waar hun vaccin wordt verspreid) eisen dat ze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor ernstige bijwerkingen…… Hier nog een uit de laatste gedeelde post van Joost van der Zwan, waarin vragen worden gesteld over wat je wel of niet kan na vaccinatie, deze worden beantwoord met nee of onbekend (veiligheidsgordels vast!!):

Weet niet hoe jij erover denkt, maar ….

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3540861791 e114342a52 idiots1

Die golf van 170.000 besmettingen per dag? Dat was een rekenfoutje

hof2

Rechtspraak voor de bünhe: Jaap van Dissel en avondklok rechter blijken goede maatjes