in ,

Rechtspraak voor de bünhe: Jaap van Dissel en avondklok rechter blijken goede maatjes

hof2

Het is niets meer dan een theatergezelschap dat ons dagelijks met een kluitje het riet in stuurt en doet alsof wij onafhankelijke rechtspraak hebben.

Het is een kleine corrupte kliek die elkaar afdekt, de bal toespeelt en een show voor de bünhe opvoert om het volk te doen geloven dat er recht wordt gesproken.

Wie gisteren de rechtszaak van Viruswaarheid tegen de Nederlandse Staat heeft gevolgd, zal zich niet aan de indruk hebben kunnen onttrekken dat we hier te maken hadden met een aflevering van Comedy Capers.

Zoals wij gisteren schreven zijn alle acteurs die gisteren meededen in deze show voor het Nederlandse publiek allemaal leden van hetzelfde theatergezelschap.

Terwijl wij gisteren ons concentreerden op de rol van de acteurs van Viruswaarheid, zo doen we dat vandaag op enkele andere spelers.

En dan kijken we met name naar de voorzitter van de rechtbank, mevrouw M.A.F. Tan-de Sonnaville en Jaap van Dissel.

Iedereen keek met verbijstering toe hoe de acteurs van Viruswaarheid de mond werd gesnoerd, maar Jaap van Dissel alle gelegenheid kreeg om een inhoudelijk betoog te houden, terwijl het juist de bedoeling was dat dit niet zou gebeuren. De inhoudelijke behandeling zou plaatsvinden tijdens de hoger beroep zitting die nog moet volgen.

Wat verder opviel was dat mevrouw Tan overdreven vriendelijk deed tegen Jaap van Dissel, alsof ze samen een relatie hadden en zij die arme Van Dissel in bescherming moest nemen.

Even los van het feit dat het inhoudelijk verweer van Jaap van Dissel neerkwam op wat onsamenhangend gewauwel met statistieken waar nog nooit iets van is uitgekomen, wist Van Dissel klaarblijkelijk mevrouw Tan en collega's er wel van te overtuigen dat het belang van Klaus Schwab (Mark Rutte) groter was dan die van het Nederlandse volk.

Als de argumenten van Van Dissel dus zo slecht waren, hoe kan het dan dat deze toch de rechtbank wist te overtuigen?

Het antwoord is niet zo moeilijk als je weet dat Jaap van Dissel en mevrouw Tan samen een lange historie hebben, elkaar heel goed kennen en, zo heeft het alle schijn, hele goede maatjes zijn zoals gisterenavond ook uit de toon van mevrouw Tan was af te leiden.

De van deze twee voert terug naar het Regionaal Tuchtcollege ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin 1551213257

Coronavaccin AstraZeneca samengesteld uit o.a. genetische gemanipuleerde menselijke foetus niercellen

cda faalhaas 800x504 1

Indoctrinatie: De Jonge in persconferentie voor kinderen: ‘Je moet maatregelen nemen, anders worden alle vaders en moeders ziek’