in ,

Creatief zijn: Syrische asielzoekers die zich voor deden als Oekraïens volleybalteam betrapt

© Hellenic Police / astynomia.gr

De Griekse politie heeft een groep migranten uit betrapt op een poging migratiecontrole voor de gek te houden door zich voor te doen als een volleybalteam uit .

Tien Syrische vluchtelingen werden dit weekend gearresteerd op de internationale luchthaven van Athene, aldus de politie.

In een poging migratiebeheersing voor de gek te houden, kleedden ze allemaal in identieke uniformen, brachten ze een aantal soortgelijke sporttassen en twee volleybalballen.

Ze hadden ook Oekraïense paspoorten, die werden vermeld als gestolen of verloren. De ërs waren van plan naar Zürich, te vliegen. Van daaruit wilden ze naar een land van de reizen, maar de politie heeft niet onthuld welk land.

Ondanks de uitgebreide vermomming werden ze onderschept en vastgehouden. De mannen van 20 tot 25 jaar wachten nu om naar het kantoor van de procureur-generaal te worden gebracht.

Meer dan 875.000 migranten uit het kwamen aan in Lesbos, Kos en andere Griekse eilanden tijdens de piek van de -migratiecrisis in 2015. Het aantal aankomsten zou uiteindelijk dalen tot 56.500 in 2018.

Lees verder bij de bron: RT World News


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Twee belangrijke studies koppelen bewerkt voedsel als ontbijtgranen, ijs en kant-en-klaarmaaltijden aan vroege dood

Gaat er niet iets fout? Kilo tomatenzaad duurder dan kilo goud