in

Gerucht: Turkije laat gevangenen vrij en gebruikt politie om hen naar de Griekse grens te brengen

Volgens een onafhankelijke media-outlet, hebben de Turkse autoriteiten voornamelijk Midden-Oosterse moslimgevangenen uit de gevangenis vrijgelaten en met politievoertuigen naar de Griekse grens gebracht.

lesbos

Sinds Ankara de beslissing heeft aangekondigd, zijn duizenden voornamelijk illegale immigranten wannabes uit het Midden-Oosten naar steden dicht bij de grens met Bulgarije en Griekenland en naar havens aan de Egeïsche Zee gekomen.

Turkse media meldden dat duizenden op weg waren naar grenssteden in bussen, taxi’s en andere vormen van vervoer. Vanwege de vraag hebben sommige busmaatschappijen nieuwe lijnen geïntroduceerd.

Het vooruitzicht op een nieuwe massale golf van islamitische indringers heeft Europese landen die het dichtst bij zijn gealarmeerd, te beginnen met Griekenland en Bulgarije, gealarmeerd.

Beide regeringen hebben aangekondigd dat zij de grensbeveiliging op zowel land als zee zullen aanscherpen. Het Bulgaarse ministerie van heeft nog duizend soldaten aan de Turkse grens ingezet.

Griekenland heeft geen extra troepen naar de grens gestuurd, maar zei dat het zijn grenswachten toestemming heeft gegeven om te voorkomen dat vluchtelingen binnenkomen.

Turkse president zei dat de EU “haar deel van de last” van de migratiecrisis moet dragen. “Miljoenen” illegale gaan “binnenkort” naar Europa. Beelden van Turkse politie die achtergas op Griekse grensagenten afvuren zijn opgedoken op sociale media.

De premiers van Hongarije, Polen, Slowakije en de Tsjechische Republiek prezen ondertussen de inspanningen van Griekenland op woensdag om de toestroom van naar te stoppen na het besluit van om de westelijke grens te openen.

lesbos

De Hongaarse premier Viktor Orban bevestigde dat er “al 130.000 ten noorden en ten westen van de Grieks-Turkse grens op weg waren naar Europa”. Hij concludeerde: “Deze massa moet zo ver mogelijk naar het zuiden worden gestopt, en als dat niet werkt, dan, natuurlijk, als in 2015 als laatste redmiddel, zullen de Hongaren er zijn om ze te stoppen aan de Servisch-Hongaarse grens.”

Oostenrijk heeft politie-eenheden naar de Hongaars-Servische grens gestuurd, terwijl Hongarije en Servië bemand met extra eenheden, kondigde de Hongaarse persdienst MIT aan.
heeft zelfs gevangen Afghanen vrijgelaten en de Turkse politie begeleidde de bevrijde gevangenen naar de EU-grens met hun eigen politiewagens.

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
1 jaar geleden

Jonge jonge wat een puinhoop grenzen muur om bouwen

EU=EUSSR=NWO=1984=NOOIT
1 jaar geleden

Is het niet opvallend en veelzeggend dat de EU muisstil is? Niet een enkele reactie …

Je kunt er op wachten dat de EU zal roepen om een EU leger …. zoals Von Leyen al hardop riep. Het zal mij niets verbazen dat zij Erdogan heeft opgeroepen om deze acties uit te voeren ….
OM dat zij vervolgens over een paar weken zal zeggen dat een Europees leger hard nodig is.
Zo werkt de Illuminatie immers altijd?

De EU is niets minder dan landverraad en de regeringen die de EU steunen (waaronder regering Rutte) zitten in dat complot.

Wordt wakker.

Fat AlDeal
1 jaar geleden

Stja, in Turkey heeft de politie blijkbaar niets beters te doen dan zogenaamde vluchtelingen naar de grens te rijden. Lijkt me heerlijk om in een land zonder schurken te wonen omdat de politie bezig is de ene schurk van de ene grens naar de andere grens aan het rijden is. Subliem! Wat een oplossing voor een probleem dat ze zelf gecreeerd hebben.

Ongelooflijk: Pakistaanse migrant (patiënt nul) met Coronavirus in Italië weigerde zichzelf te isoleren

De roker als nieuwe pest: Roker vormt ook in een rookvrije ruimte een gevaar voor zijn omgeving