in , ,

Daar komt een nieuwe fase aan, Viroloog: grootste probleem is mentaliteit van aantal Nederlanders

corona 1

Nederlanders houden zich lang niet altijd aan de coronamaatregelen en steeds meer mensen weigeren mee te werken aan bron- en contactonderzoek. De GGD GHOR, de overkoepelende organisatie van alle GGD’s in ons land, sloeg vandaag alarm in een brandbrief.

Volgens viroloog Anne Wensing is het grootste probleem “de mentaliteit van mensen die zich niet meer aan de maatregelen houden”, zegt ze dinsdagavond in Op1.

De GGD ziet steeds vaker dat mensen naar feestjes gaan en daar nauw contact hebben met anderen, mensen geen 1,5 meter afstand houden, mensen weigeren in quarantaine te gaan en mensen niet zeggen met wie ze de afgelopen tijd in contact zijn geweest.

Volgens Wensing zijn Nederlanders te laks geworden.

“De GGD is gigantisch opgeschaald en doet veel zaken. Maar het is inderdaad dweilen met de kraan open. Als er één iemand positief getest is en je moet zeventig contacten opsporen, is er geen beginnen aan.”

Ze begrijpt …..

Lees verder bij de bron: wnl.tv

Algehele mondkapjesplicht, ook al kan dat niet volgens de wet, maar hé de noodwet bestaat ook nog!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
soros hacked 700x368

Facebook’s Fact-Check Board krijgt veel ‘Likes’ van … George Soros

54e0d4414a54ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784f73267dd39749 640 world order

Nieuwe wereldorde vordert snel