in

Dat is gek! Slechts 1% van geinfecteerde coronavirus patiënten in het ziekenhuis is vrouw

52e8d4434f56a514ea898675c6203f78083edbed5356784c772a72 640 coronavirus e1582500128626

Het schijnt dat het coronavirus heel selectief te werk gaat bij het bepalen wie wel of niet in een ziekenhuis belandt.

Vrouwen schijnen weinig te vrezen te hebben, maar oudere mannen des te meer.

Alles rondom dit coronavirus dat nu officieel Covid-19 heet volgens de Wereldgezondheidsorganisatie, doet onwerkelijk aan, want iedere dag opnieuw krijg je het gevoel dat er dingen niet kloppen.

Zoals een virus dat alleen mannen treft:

Wetenschappers stellen vast dat mannen vaker het slachtoffer van het nieuwe coronavirus worden dan vrouwen, meldt The Financial Times. Een zwakker afweersysteem zou daaraan debet zijn. Pakweg 99 procent van alle geïnfecteerde Chinezen in de ziekenhuizen van Wuhan is man, schrijft wetenschapsjournalist Anjana Ahuja die beroept op cijfers van medisch tijdschrift The Lancet.

Slechts één procent is vrouw. Het enorme verschil springt in het oog. ,,Er duikt een beeld op van een nieuwe ziekteverwekker die het buitenproportioneel op mannen heeft voorzien”. Het zijn volgens het rapport vooral oudere mannen, met reeds bestaande klachten als hartfalen en diabetes, die door het virus worden geveld. Er zijn volgens Ahuja meerdere redenen waarom de cijfers in het nadeel van de mannen uitvallen.

Rookgedrag en hormoonverschillen kunnen invloed hebben op het immuunsysteem. Vrouwen zouden daarbij gevoeliger zijn voor auto-immuunziekten, waardoor hun afweersysteem een sterkere respons op virusinfecties vertoont. Vrouwen worden gemiddeld zo’n 6 a 8 jaar ouder dan mannen, zegt Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Ook is de kans dat vrouwelijke baby’s hun eerste verjaardag halen groter.

Het verschil lijkt veel te groot om dat af te kunnen doen met wat algemeenheden zoals mannen in China roken meer. Aangezien we weten dat dit een kunstmatig gemaakt virus is, waar allerlei gevaarlijke elementen in zitten zoals HIV, is het ook niet onaannemelijk dat er iets in dat virus is verwerkt waardoor (voornamelijk) mannen het slachtoffer worden.

Dit zou dan in overeenstemming zijn met de doelstellingen van de ons welbekende satanische sekte om de blanke man uit te roeien, aangezien deze voor hen de grootste bedreiging vormt.

En dan zijn er natuurlijk diverse scenario’s mogelijk. De eerste is dat het hier een testrun betreft, waarbij men wil vaststellen of het inderdaad de blanke man is die het slachtoffer wordt en tegelijkertijd deze test wil gebruiken om de bevolking straks verplicht richting vaccinatiespuit te voeren. Dat daardoor de berichtgeving in de mainstream media vooral is gericht op sensationele verhalen over de mogelijke gevaren van dit virus.

Een ander mogelijk scenario is dat men dit virus bewust laat infiltreren in Europa en Noord Amerika, waarbij dan het doel is om zoveel mogelijk mannen uit te schakelen aangezien in deze gebieden toch overwegend nog blanke mannen wonen.

Dat zou misschien ook weer kunnen verklaren waarom er geen besmettingen zijn voorgevallen in Zuid Amerika en Afrika.

xxx

Tien dagen geleden schreven we het volgende:

Mensen uit de financiële wereld die jarenlange ervaring hebben met de Chinese overheid en cijfers zijn het unaniem met elkaar eens. Alle door de Chinese overheid geproduceerde cijfers moet je standaard wantrouwen, want het is 99 procent zeker dat ze in het voordeel van China zijn bijgesteld.

Hoe accuraat bovenstaande was blijkt wel uit de volgende grafiek, waarbij de autoriteiten in Wuhan toegeven dat ze niet goed hebben geteld en er opeens een explosie van nieuwe gevallen wordt gemeld, terwijl men de dagen daarvoor het deed voor komen alsof alles onder controle was.

Waar sinds 4 februari het aantal nieuwe gevallen gestaag …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
boeren 1571065403

Haha gefopt! Uitgekochte boeren stuiten achteraf op gigantische kosten

34077615310 a8890a9950 radio signal space

Buitenaardsen? Elke zestien dagen wordt er een radiosignaal uit de ruimte waargenomen