in ,

De echte reden dat de WHO adviseert om na vaccinaties maskers te blijven dragen

50566291123 d28c5017f8 mondmasker
Photo by Denkrahm

Nog steeds zijn er mensen die geloven dat als ze zich eenmaal hebben laten inspuiten met het “verlossende” vaccin het leed geleden is.

Niets is minder waar, want de meesters achter de schermen willen dat je ook daarna een slavenmasker blijft dragen.

Complete boekwerken zijn er geschreven om aan te tonen dat het soort mondkapjes waarmee mensen rondlopen geen enkele toegevoegde medische waarde hebben. En toch? Toch worden ze overal verplicht gesteld.

De overheid doet net of ze gek is en alsof er één of andere wetenschappelijk bewijs ten grondslag ligt aan het verplichten van maskers. Die is er niet en de werkelijke reden dat mensen gemaskerd moeten rondlopen is een heel andere.

In een land waar de mainstream media zonder blikken of blozen onophoudelijk coronapropaganda de wereld insturen en de bevolking nog vaak in grote angst verkeert, is logisch denken vaak ver te zoeken en denkt menigeen dat het wel een geval zal zijn van “alle beetjes helpen” en “baat het niet dan schaadt het niet”.

De werkelijke reden dat mensen worden verplicht met maskers op te lopen is een heel andere en het is niet voor niets dat je nu het volgende soort knettergekke berichten ziet verschijnen.

Mensen die thuis gasten ontvangen zouden een mondkapje moeten dragen als het niet mogelijk is voldoende afstand te houden, adviseert Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Ook als onzeker is of ruimtes voldoende zijn geventileerd wordt mond- en neusbedekking aanbevolen.

kerstmis met mondkapje

En de mondkapjes zullen steeds verder doordringen in het dagelijks leven:

De organisatie adviseert ook een breder gebruik van mondkapjes in de gezondheidszorg. Ook administratieve medewerkers en ander personeel zonder medische functie moeten volgens de WHO altijd een mondmasker dragen in een zorginstelling.

En dan voor al die mensen die hun hoop hebben gevestigd op een vaccinatie om daarmee hun vrijheid terug te kunnen verdienen komen van een koude kermis thuis.

Mensen die zijn gevaccineerd tegen Covid-19 moeten afstand tot anderen blijven houden en hun mond en neus bedekken. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft dat maandag gezegd.

Naast een mondkapje en het in acht nemen van afstandsmaatregelen adviseert de WHO gevaccineerde mensen daarom ook ……

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte

Tijd dat Rutte opstapt! Toeslagenaffaire: ‘Grondbeginselen rechtsstaat zijn geschonden’

54e0dd424255a814ea898675c6203f78083edbe254557541772c7a 640 vaccin

Vaccinatie – niet gedwongen, wel verplicht