in , ,

De Euro: 7 stappen naar de gemakkelijkste ‘short’ in de geschiedenis

5022394951 0a8cdd6df1 euro gate

‘Short gaan’ is een naam voor het wedden op verlies. Verkopen wat je niet hebt en later inkopen dat wat je verkocht. Als de koersen tussentijds omlaag gaan: Winst! Financiële winst getoverd uit verlies voor de samenleving. Via Zero Hedge komt De gemakkelijkste ‘short’ in de geschiedenis: de euro. Ja, men gaat short op onze toekomst. In een interessant betoog, de zeven stappen:

  1. Importeer haat, totdat de maat vol is. (Zijn we daar eigenlijk al? Denk het nog niet.)
  2. De opkomst van rechts, geen ‘Mr Nice Guy’ meer.
  3. Grenzen sluiten
  4. De slachtoffers nemen wraak
  5. Isolatie
  6. Europese desintegratie
  7. Druk op de euro door bankiers.

Je weet gewoon dat de auteur gelijkt heeft.

Hij vat het prachtig samen:

I don’t know what the final nail in the Euro coffin will be but one thing is plainly obvious to me: This is the most obvious short in recent history.

En dat is uiteraard geen toeval! Zo is het gepland, decennia van te voren, en we participeren gewillig in de uitvoering. Het spel dat de overheid speelt met het importeren van vele hatende asielzoekers kunnen wij als reeds bestaande Nederlandse bevolking dus niet winnen. Tegenwerken speelt de totalitaire overheid in de hand en meespelen is desastreus op langere termijn.

Dan is de vraag: wat kan je nog doen om dit spel in het geheel niet te spelen? Hoe kunnen we dit spel verlaten? Hoe stappen we uit deze vicieuze cirkel naar de bodem? Hoe kunnen we de overheid nog enige reden laten zien als die eigenlijk uit is op vernietiging?

Lees verder via de bron Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
19801265082 e73f69e288 postnl 1

Klein privacyleed: De achterbakse verhuisservice van PostNL

e830b40c2bf0093ecd0b470de7444e90fe76e6d218b7194694f4c0 640 pension

Werken tot je dood neervalt: ‘Pensioenleeftijd naar 70 jaar zou zomaar kunnen’