in , ,

De euro crisis bestaat niet, wél de euro zwendel

6309941378 b0a365ce28 bank euro1

Politici representeren het volk niet.

Politici representeren internationaal opererende banken, multinationals en ondemocratisch aan de macht gekomen families.

Er is geen sprake van een “Euro crisis”.  De Euro is ook geen monetair instrument. De Euro is een politiek instrument, dat kan worden gebruikt om de economie te manipuleren.  De Euro roomt alle welvaart af van de (werkende) bevolking en dat is precies waar het voor is bedoeld. Griekenland, Cyprus en Spanje worden door de “crisis” verwoest en verpauperen zienderogen. In de gecontroleerde media heet het, dat het rijke Noord-Europa de arme lidstaten aan het leeg roven zijn. Nederland en Duitsland raken langzaam maar zeker aan de bedelstaf en in de gecontroleerde media wordt geweerd, dat de arme landen de rijke landen leeg roven.

Waar het (belasting)geld heen gaat is ook wel duidelijk. Bij iedere “crisis” moeten immers banken door staten worden gered? Staten verdienen geen geld, staten zijn ondergeschikte entiteiten om het bij de burgers weg te halen. Bij monde van de politici.

Nederland zit met een enorme staatsschuld opgescheept. Daar moet rente over worden betaald. Het komt er op neer, dat de gasbaten volledig verdwijnen naar de banken in de vorm van rente op leningen. Deze leningen zijn niets anders dan boekhoudkundige notities om geld uit het niets te creëren. De Europese Centrale Bank krijgt vervolgens via het Amsterdamse filiaal (De Nederlandsche Bank) opdracht om geld te produceren, waar niets tegenover staat. Staten als Nederland gaan schulden aan bij privé instituten als ING en RABO om er andere banken mee af te lossen. De (productieve) bevolking is bij geboortecertificaat als onderpand ingebracht. Veroordeeld tot het aflossen van schulden die men nooit heeft gemaakt.

Het is een gigantische list, deze gelegaliseerde bankroof.

Daar komt nog bij dat landen en volkeren tegen elkaar worden opgezet. Niet alleen de ontvangende staten worden leeggeroofd, ook de donor landen bloeden langzaam maar zeker leeg. Ze geven elkaar de schuld van de misère. Dit is alleen maar afleiding van de echte problemen.

Hoe komen we er van af?

Sommige landen hebben bij referendum de Euro buiten de deur weten te houden. Nederlanders hebben die kans nooit gehad. Wij, Nederlanders zaten er in 2002 opeens mee opgescheept. Er is niemand iets gevraagd, er is nooit over gestemd en er zijn ook geen garanties ingebouwd. De hele transactie is onwettig. Dat betekent, dat er alsnog over gestemd moet worden. Met de kennis van nu weet iedereen de uitslag al. Weg ermee! We doen het zelf wel.

Wat het “koninkrijk” verder gaat doen zal ons worst zijn.

Na uittreding kunnen we letterlijk aan land en een degelijke, reële economie opbouwen. Puin (ook bestuurlijk puin!) ruimen, zwerfvuil opruimen, zelfvoorzienend worden,

Lees verder via HERSTEL DE REPUBLIEK.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7946024524 dcb0a786f0 eurobonds1

Zet u schrap voor een wild 2015 in de eurozone

4985396329 892e190668 BIS bank e14202247346031

De geheimen van de banken