in

De laatste woudreuzen van Canada dreigen gekapt te worden

Je snapt werkelijk niet wat bestuurders bezielt als je leest dat men nog steeds bossen kapt ten tijde van de huidige snelle klimaatverandering, terwijl tegelijkertijd wereldwijd enorme gebieden met bos zijn verbrand dan wel in brand staan, er zijn zelfs dwazen die in Nederland volledig houten huizen willen bouwen, alsof we gvd een overschot aan bossen hebben……

In Canada waar nog slechts 1% van de grote oude woudreuzen staan die het land eerder rijk was, stopt men zelfs niet met de houtkap in de gebieden waar deze laatste zeer oude en hoge bomen staan……

Bovendien gaat het hier om oude bossen (oerbossen) die zoals je begrijpt verreweg de meeste CO2 uit de lucht halen, juist deze bossen moeten behouden blijven vanwege de al genoemde snelle klimaatverandering….

Stand.earth, een onderdeel van Greenpeace vraagt ook niet-Canadezen de petitie te tekenen, een petitie die men voor het behoud van deze oude bossen is gestart.

Niet meer dan terecht, deze kleine planeet is van ons allemaal en niet van een stel op macht en geld beluste politici en ‘captains of industry’, zoals dat laatste geteisem zich een tijdlang het liefst zag (als kapitein, niet alleen van een bedrijf maar van de wereld)! Bovendien om nog eens een cliché aan te halen: de klimaatverandering houdt niet op bij landgrenzen maar raakt de hele wereld…………….

Lees en teken de petitie ajb en geeft het door!! (binnenkort zijn er verkiezingen in Brits-Columbia, het is zaak om voor die tijd zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen zodat de kandidaten zien dat ze in de gaten worden gehouden en later niet kunnen zeggen: “Wir haben es nicht gewusst….”):

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ster
4 maanden geleden

Oom van mij (overleden) woonde in west Canada en als vrijwillig in de helikopters spoot hij spul om de branden te blussen in het Canadees oerwoud met natuurlijk reuzen bomen, wat overigens niet altijd lukte, maar hij heeft ook veel bomen gered. Ik ben er ook geweest en ik was diep onder indruk van de reuzen bomen. En natuurlijk onze CO2 zuigers die reuzen bomen.

vraagtekentje123
4 maanden geleden

Als je weet dat de wereld wordt bestuurd door satanisten, snap je het misschien beter.

Ster
4 maanden geleden

Aanvulling van eerder bericht. Mijn oom had een mooi, zelf gebouwd huis met een stal met paarden. Toch jong gestorven en ik vermoed dat hij het teveel aantrok dat hij niet meer bomen gered had, want de psyche werkt door in het lichaam geloof ik. Voor zover ik weet, het karakter kennende wat hij had, heeft hij zijn uiterste best gedaan met het redden van de woudreuzen. Ik zal tekenen.

De TEST FRAUDE is een rotzooi: Zaterdag j.l. niet 6.500 “positief” maar slechts 2.600

Narcostaat: De beste drugslabs staan in Nederland