in

De TEST FRAUDE is een rotzooi: Zaterdag j.l. niet 6.500 “positief” maar slechts 2.600

Wat wij nu al maanden beweren, wordt door Maurice de Hond en zijn rekenmeesters bevestigd: de cijfers deugen niet, al 7 maanden niet en worden derhalve dagelijks gemanipuleerd om ons in de greep te houden. Een “politieke afweging”.

Wij worden dag in, dag uit belazerd en pikken het nog steeds.

Het allerbelangrijkste is de gigantische achterstanden in testuitslagen. Het is dramatisch als je kijkt hoe de zaak wordt gepresenteerd en wat de feiten zijn. Als voorbeeld wordt afgelopen zaterdag 10 oktober genomen. Heel schrikt zich rot: 6.500 “positieve” testuitslagen. Door De Hond ook foutief als “besmettingen” gememoreerd. De werkelijkheid is, dat van die 6.500 uitslagen slechts 2.600 van 8 en 9 oktober zijn.

Verder zijn er 2.400 van de periode 3 tot en met 7 oktober. En 1.500 zijn van de periode vóór 3 oktober, meer dan een week oud dus. Dat betekent dat als men zo fatsoenlijk zou zijn de cijfers op de juiste testdag te boeken, de zaak er heel anders uitziet, met 2.600 positieve testen in plaats van 6.500 inclusief achterhaalde rommel!

Na correctie testen afgelopen zaterdag slechts 130 mensen positief op een onvoorstelbaar grote verzameling aandoeningen die de PCR test meet… behalve “-CoV-2”, want die kan zelfs de PCR test zonder isolering helaas niet identificeren.

Er klopt dus al 7 maanden geen hout van, Maurice de Hond zegt het netter: “Dergelijke besluiten verdienen een goede basis met betrouwbare data in plaats van zo een rotzooi.”

En een rotzooi is het zeker in de handen van twee incompetente “coronabaasjes” achter de microfoon, die er hun hobby van hebben gemaakt allerlei bedreigingen te uiten op basis van bagger door het RIVM aangeleverd.

HIER de link naar de website MDH

is teleurgesteld

Premier Rutte leek vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie teleurgesteld in de Nederlanders, omdat het aantal positieve tests weer duidelijk was gestegen. Hij zou het weekend nog afwachten alvorens stevige beslissingen te nemen. De cijfers van zaterdag …..

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een gure coronawinter staat voor de deur

De laatste woudreuzen van Canada dreigen gekapt te worden