in ,

De leugens van de PvdA in 2012. DUS WEL HOGERE BTW!!

CHu6LKyUAAAE9A7 e1434883542192

De belasting gaat omhoog op veel producten en diensten. Waar je voor de kapper nu nog 6% betaald gaat dat straks naar 21% BTW. Kort samengevat, je bent meer geld kwijt omdat de staat liever jouw geld pakt dan dat van superrijken en het bedrijfsleven. Natuurlijk moeten zij ook meer BTW betalen, maar voor hun is de verhoging nauwelijks voelbaar. Wie een hoog inkomen heeft voelt dus weinig verandering. Echter 70% van alle Nederlanders verdienen minder dan 50.000 per jaar en zullen de BTW verhoging op veel producten en diensten zeker merken!

Dankzij onze liberalen en (a)sociaal democraten moeten we meer geld gaan betalen. Dit komt natuurlijk niet als een verassing. Iedereen wist wel dat de met neoliberale aanvallen zat te komen. Deze aanval is duidelijk gericht tegen de werkende klasse. Het bedrijfsleven voelt er toch niets van want die schuiven de kosten naar de consument. Echter de kleine ondernemers zullen zeker last ondervinden als klanten minder komen. Want als de prijzen stijgen denken mensen vaker na.

Diensten en producten waarvoor nu een BTW-tarief van 6% geldt zijn bijvoorbeeld:

 1. Openbaar vervoer ( is al zo goedkoop )
 2. Taxi
 3. Fietsenmaker
 4. Schoenmaker
 5. Kapper
 6. Kledingreparateur
 7. Verbouwen of herstellen van woningen
 8. Schilder
 9. Stukadoor
 10. Behanger
 11. Hovenier
 12. Camping- en hotelhouder
 13. Verhuurder van vakantiehuizen
De linksere sociaal democraten van de hebben al verzet aangekaart. Dat is een goede stap want de PvdA beloofde in 2012, geen BTW verhoging door te voeren. Natuurlijk loog Diederik Samsom en steunt de Partij van de Asocialen wel een BTW verhoging in 2015!
Wij roepen daarom op tot verzet tegen dit neoliberale kabinet. Verzet tegen Mark Rutte, maar vooral verzet tegen de verraderlijke PvdA, die weer eens de werkende klasse laat opdraaien voor de kosten. Arbeiders en hun gezinnen moeten de schatkist geld opleveren, terwijl de superrijken dankzij de PvdA -24% minder inkomsten belasting hoeve betalen sinds 1990. De (a)sociaal democraten hebben duidelijk gemaakt waar ze staan, aan de kant van de bourgeoisie en het bedrijfsleven. Dat de VVD, rechtse voert is meer dan normaal, want het neoliberalisme is nou eenmaal een rechtse !

Lees verder via: Stop de bankiers

 

Het betekent dat we de hyperflexibiliteit op de arbeidsmarkt tegengaan. Dat we actief een trots industriebeleid gaan voeren. Dat we gaan investeren in onderwijs, de motor van de toekomst. Het betekent ook dat we afscheid nemen van oneerlijke en onverstandige maatregelen zoals een BTW verhoging of een forensentax. Omdat we zien dat een BTW verhoging nú de middenstand de nek omdraait en dat een forensentax als straf op iedere ochtend naar je werk gaan, juist nu de schade berokkent. Dat is het laatste wat Nederland nodig heeft. Nederland heeft groei nodig. Mensen hebben banen nodig. Kinderen hebben onderwijs nodig. Ouderen goede . Dat is wat Nederland nodig heeft en dat is waar u en ik iedere dag voor gaan strijden!

BRON

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5370890694 52d6611a5a the system was never broken e1434793569474

‘Het was niet mijn schuld, het was het systeem’

12798699993 ac9fda819c porno

Pedo bewerkt foto’s, soortgenoten stalken het meisje (13) nu tot op schoolplein [waarschuwing / eyeopener voor iedereen die ‘niets te verbergen heeft’]