in

De Nederlandse politiek/media met hun Europa praat, Europa is een continent #EU2014

babel parlement

Ik ben het een beetje zat aan het worden met de manipulatie/afleiding kwa ik sta voor dit en dat betreft Europa/EU door de politiek en media.
Europa is een continent daar verander je weinig aan daar behoren we nu eenmaal toe.
Dit valt alleen te veranderen door een nieuwe indeling van continenten te maken.

Europa is de naam van het werelddeel dat ten westen van Azië en ten noorden van Afrika ligt. Het wordt eveneens begrensd door de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan. Het telde in 2005 ongeveer 731 miljoen inwoners: circa 11% van de totale wereldbevolking. Daarmee is het qua bevolking het op drie na grootste continent (na respectievelijk Azië, Amerika en Afrika).(bron)

Politiek

De burgers/stemvee zijn voor of tegen EU en niet tegen Europa anders waren ze wel verhuist naar een ander continent neem ik aan.

Neem nu eens een stukje van de SP : MEERDERHEID BEVOLKING TEGEN MEER MACHT “EUROPA

Slechts een kleine minderheid (14 procent) van de bevolking deelt de opvatting van regering en parlement dat Nederland meer bevoegdheden aan “Europa” moet overdragen. Een klein kwart (23%) vindt instemming van regering en Tweede Kamer daarvoor volstaan. Daarentegen is 58% procent tegen verdere overdracht van taken aan de Europese Unie en 64% wil daarover op zijn minst een referendum. (bron)

De slogan die bij PVDA op de website staat meld het volgende :

De PvdA kiest voor een beter Europa dat werkt voor mensen. Meer banen hier in Nederland. Banken en bonussen aanpakken. Het tegengaan van de oneerlijke verdringing van werk. Voor een Europa dat samenwerkt in plaats van verdeelt. Samen laten we banken weer werken voor de klant in plaats van voor de eigen winst. Samen kunnen we de zaken die niet goed gaan in Europa veranderen. Europa gaat om mensen, niet alleen om de markt. Doorgeslagen marktdenken pakken we aan. Daar staat de PvdA voor.(bron)

Bij D66 vinden we :

Kiezen vóór Europa

Europese integratie is een waarborg voor vrede, veiligheid en welvaart. In een wereld met opkomende grootmachten en uitdagingen die landsgrenzen overschrijden is het cruciaal dat Europa samenwerkt. (bron)

En zo is de lijst flink uit te breiden.

Maar wie nept nou wie hier?

Politiek nept de stemmer, door telkens weer de EU, Europa te noemen daarmee vergeet de stemmer vrij snel waar het nu echt om gaat. Kort door de bocht gezien gaat Nederland een staat worden van de EU dat in Europa ligt. Wordt Nederland een staat van de EU dan is Nederland geen land meer en hebben we eenzelfde situatie zoals de VS (continent Amerika).

Ook de media is schuldig aan het zaaien van de verwarring, een paar voorbeelden :

Volkskrant : PVV-verkiezingsprogramma tegen Europa: één A4

Trouw : Voor of tegen Europa, de kloof zal alleen maar groter worden

NOSEuropa tegen gratis plastic tasjes

AD : Fel tv-debat over Europa: ‘U liegt tegen het Britse volk!’

Op de website van Artikel 50 kwam ik het volgende tegen :

Papieren werkelijkheid
De Europese Unie is een verdragsorganisatie. Het was ooit bedoeld voor economische samenwerking, maar tegenwoordig is het project een gedrocht dat alle aspecten van onze levens wil bepalen. Het is geen droom, idee, of een vredesproject. Het zijn slechts woorden op papier die door regeringsleiders of staatshoofden zijn ondertekend, al dan niet met de goedkeuring van hun burgers.

Deze woorden hebben gezorgd voor talloze instituties, waar intussen tienduizenden mensen mega-salarissen verdienen en waar ze elkaar kritiekloos napraten om hun ivoren toren maar niet te laten wankelen. Voorwaarts, is daar het devies. Voorwaarts, naar een Verenigde Staten van Europa onder leiding van eurofielen, anonieme ambtenaren en ongekozen bestuurders. Want het antwoord op alles is meer Brussel, meer Europa.

Soevereiniteit
D
e eurofielen doen hun stinkende best om ervoor te zorgen dat het Nederlandse parlement straks in feite niets meer te zeggen heeft. Nederland wordt dan slechts een provincie van Europa en de Tweede Kamer mag zich bezighouden met futiliteiten. Eurocraten doen er alles aan om de eurosceptische stem tegen te werken in alle instanties van de Europese Unie. Iedereen moet en zal meedoen aan de Europese Unie, of ze het nou willen of niet.

Het beste voor Nederland is een Europa van samenwerkende handelslanden dat zich puur en alleen richt op een goed functionerende interne markt en een goede economische concurrentiepositie in de wereld, tegenover landen als de Verenigde Staten en China. Helaas ligt de focus daar niet meer op, omdat de Europese Unie ondanks een “nee” van de Nederlandse bevolking tegen de Europese grondwet, de macht naar zich heeft toegetrokken met het Verdrag van Lissabon.(bron)

EU draaft steeds verder door.

EU gaat EU-kritische politieke partijen boetes opleggen :

De Europese Commissie wil  partijen sancties opleggen als zij zich niet aan de gedefinieerde fundamentele waarden van de EU houden. De socialisten in het Europees Parlement plannen straffen voor afwijkende meningen.

De EU is anti-democratisch (niet alleen ondemocratisch, nee, het neemt de democratie zelfs actief weg) en het EU-regime bewijst dit dagelijks weer.

Wat die fundamentele waarden van de EU nu precies zijn blijft geheel onduidelijk, maar niet “democratisch” of bezig houden met het “behartigen van de belangen van het volk” in ieder geval. Dat doet de EU namelijk niet, wanneer het EU-regime ergens een democratisch grondbeginsel vermoed dient er direct -en hard- corrigerend ingegrepen te worden. Gebruikt een Europarlementariërs bijvoorbeeld het woord referendum? Direct een boete!

De Europese Commissie heeft een voorstel aangenomen van de socialisten in het Europees Parlement. Partijen die “de EU-waarden niet respecteren,” dien te worden gestraft met boetes. De groep van Oostenrijkse Hannes Swoboda beoogt te voorkomen dat “rechtse en xenofobe” partijen vertegenwoordigd worden in het Europees Parlement.(bron)

De EU verkiezingen zelf.

Wat of waarop/voor/wie kunnen we eigenlijk stemmen. Het schijnt zo te zijn dat we op een politieke stroming mogen stemmen.
Onze eigen gekozen volksvertegenwoordigers weten het ook allemaal niet zo

Heeft het zin om van me kont af te komen en te stemmen i.p.v. een revolutie te starten?

Alles wordt toch in de achterkamers geregeld zoals de ongekozen president EU, van Rompuy afgelopen week nog liet weten :

De voorzitter van de Europese Raad, Herman van Rompuy, zegt dat de verkiezingen voor het Europees Parlement er eigenlijk niet toe doen, en daarom overbodig zijn.
“De echte besluiten worden toch ergens anders genomen.”
“Laat ons het maar in de achterkamertjes regelen, dat is voor iedereen het beste.”(bron)

Beslist u zelf maar….

Nog wat extra leesvoer :
[browser-shot width=”600″ url=”http://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/1739-europese-verkiezingen-volksbedrog-van-de-ergste-soort”]

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
now with care labels

Jeukende EU regeltjes en bemoeienis : kriebelende kledinglabels

Wat duidelijkheid over Ukraine : Oligarchical topography of Ukraine. Andrei Fursov #kijktip