in , ,

De onthutsende gelijkenis tussen Corona en de Mexicaanse griep!

54e3d0404e53ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714f762c7ad39548 640 remember

De onthutsende gelijkenis tussen Corona en de Mexicaanse griep! Verbaas je over de enorme gelijkenissen tussen corona en de Mexicaanse griep.

In de studio laat journalist Daan de Wit clips zien van een VPRO-uitzending uit 2013 over de Mexicaanse griep, gemaakt op basis van zijn boek uit 2010, Dossier Mexicaanse griep.

Daan de Wit schreef vier onderzoeksjournalistieke boeken. Zijn tweede boek bevat alles wat je maar wil weten over de Mexicaanse griep. Het boek was bedoeld als feitelijke bijdrage aan een parlementair onderzoek (dat er niet kwam) en als waarschuwing: opdat we nooit meer de fouten zouden herhalen die zijn gemaakt in 2009.

Alleen maken we nu exact dezelfde fouten, soms zelfs met dezelfde mensen, zoals de overdreven aannames van Ab Osterhaus en Neil Ferguson. Met corona maken de autoriteiten tot in detail dezelfde fouten als bij de Mexicaanse griep.

Belangenverstrengelingen, overdreven aannames, experimentele vaccins die met beperkte veiligheidsprocedures op de markt worden gebracht, angst in de media, een te beperkt expert-team, een vaak faciliterende politieke oppositie en miljardenwinsten voor de industrie – ze waren te zien in 2009 en nu opnieuw met corona.

Toch is er ook een verschil met toen en dat is dat met corona de gevolgen van de aanpak onwaarschijnlijk veel groter zijn. De economie en zelfs de indeling van onze maatschappij worden volledig op zijn kop gezet. Staan er feiten tegenover die dit rechtvaardigen? Daarover spreekt Flavio Pasquino met schrijver Daan de Wit, die al vanaf het begin van de corona-uitbraak het onderwerp nauwgezet heeft gevolgd.

Hij is vast van plan een follow up te maken bij zijn boek uit 2010, in de vorm van een boek of een documentaire. In het gesprek van Flavio Pasquino met Daan de Wit zijn clips uit de reportage te zien. Ze worden in de studio door De Wit van commentaar voorzien, ook in het kader van corona.

https://www.youtube.com/watch?v=dV038djspAM

Hier is een Youtube link naar de befaamde “wisky fles” scene nadat Osterhaus ter kennis nam dat de eerste besmette persoon in Nederland was geconstateerd, met de Mexicaanse griep. 

https://www.youtube.com/watch?v=ENueOTCNSlA

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3836251365 c33977b2ae vaccinate1

Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins

euro 1540420918

Ons kent ons: Europese Commissie en Blackrock