in , , , , , ,

Medisch directeur Pfizer op publieke omroep over derde prik: ‘ongeacht of mensen hem willen, contract is al getekend’

1400680 it the clown wallpaper vaccin

Vrijdag mocht Pfizer in Op1 ongegeneerd reclame maken voor een derde coronaprik. Marc Kaptein, medisch directeur bij Pfizer, zei in de talkshow: “Als je echt optimaal beschermd wil zijn, heb je die derde prik nodig. Je ontlast daar de zorg mee en je beschermt de ongevaccineerden.”

Die derde prik gaat er overigens hoe dan ook komen, ongeacht of mensen hem willen. “Die doses die wellicht gebruikt gaan worden voor die derde prik, dat contract is al getekend met de Europese Unie. Het wordt ook geleverd,” zei Kaptein.

De publieke omroep is weer een treetje verder afgedaald in the rabbit hole

Er is veel kritiek op de gang van zaken. “Bizar dat de verkoper van de prik reclame kan maken op tv,” schrijft gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

“Pfizer-directeur Nederland mag in talkshow Op1 reclame maken voor zijn eigen product. En nog steeds zijn er Nederlanders die blind op de ‘onafhankelijkheid en objectiviteit’ van de NPO vertrouwen,” zegt journalist Annelies Strikkers.

Columnist Marianne Zwagerman voegt toe: “Yep, een Ster-blok was beter geweest. Mijn prik werkt maar kort dus koop meer prikken. De publieke omroep is weer een treetje verder afgedaald in the rabbit hole.”

Wij van Pfizer adviseren Pfizer

Journalist ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

mRNA vaccin verslaafden worden op hun wenken bediend: 2 keer herprikken in 2022, voor 2023 ook al ingekocht

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5442193

Je hebt je laten prikken voor NIETS: Beperkte geldigheidsduur prikpas gaat reizen bemoeilijken

5029030

Red Team dat coronabeleid van kabinet kritisch volgt heft zichzelf op: tegenmacht en menselijke maat zijn weg