in , ,

De smerige leugens van de NATO, EU en NOS

7877708274 b9fbe7695b zeepbel1

De vergadering van de NATO in Cardiff is voorbij en de leugens druipen van de beeldbuis. Steeds wordt herhaald dat Russische troepen met tanks hebben gevochten tegen Oekraïne. Dat is een smerige leugen! Iedereen weet (of kan weten!) dat de Amerikaanse onderminister Victoria “Fuck Europe” Nuland verklaarde dat de VS reeds $ 5 miljard had besteed om Oekraïne te destabiliseren. De rechtse coup in februari van dit jaar is gepleegd met steun van de VS. De strijd in het oosten van Oekraïne begon met een genocide op de Russisch sprekende bevolking. Hoewel Donbass Rusland smeekte om in te grijpen, stuurde Rusland slechts een konvooi met humanitaire hulpgoederen. Op 25 augustus verklaarden Donetsk en Luhansk zich onafhankelijk. Er waren geen Russische troepen in Oekraïne, het was een strijd van de bevolking tegen het leger uit Kiev. Het leger van Donbass heeft die fascisten verjaagd.

Rusland heeft steeds aangedrongen op een staakt het vuren, op diplomatiek overleg tussen Kiev en Donbass. Nu de legers van Kiev op de vlucht zijn, heeft de met dollars gevulde chocolade-trekpop Poroshenko toegestemd in een door Rusland voorgesteld staakt het vuren, maar de met dollars gevulde militaire strozak Rasmussen liegt er op los dat Rusland Oekraïne binnenviel. De EU komt braaf met nieuwe sancties die in Europa zullen leiden tot nog meer economische neergang. En de NATO wordt opgepompt opdat het een oorlog met Rusland kan winnen.Winnen??? Rusland is een kernmacht, China eveneens en ook het BRICS-land India heeft kernwapens. Wie denkt nog dat ook maar iemand een oorlog kan winnen? Rasmussen en zijn NATO-vriendjes zijn knettergek, ze zijn overrijp voor de psychiater, het zijn pathologische leugenaars met grootheidswaan.

De OSCE (Organisation for Security and Co-operation in Europe) houdt de situatie in Oekraïne in de gaten en heeft waarnemingsposten aan de grens met Rusland. Uit hun rapporten blijkt dat er beslist geen Russische troepen in Oekraïne zijn. Het is ook niet logisch, want Rusland voert al maanden een zeer beheerste vredespolitiek, maar als het Oekraïne binnen zouden vallen, dat zou dat land binnen twee dagen volledig zijn veroverd. De Russische Beer heeft zich al die tijd gedragen als een Teddybeer! Poroshenko liegt, Obama liegt, Rasmussen liegt, de EU liegt en de NOS kletst uit zijn glazen bek! Lees dit artikel!

Lees de rest via Boublog!!!

Foto via memories_by_mike cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
551f0121f3ac5a2a328a542d 640 regering1

Heel erg eng dit : ‘Erkend systeem met oa. camera/gezichtsherkenning voor leeftijdscontrole in winkels’

12750256643 af3969ee07 shell nigeria1

Shell verkoopt z’n ravage in Nigeria