in ,

Deskundige CNN: “Vlucht MH370 gekaapt door Putin en in het geheim geland op ruimtevaartbasis in Kazachstan”

mh17 is mh3701

De Russische president Vladimir Poetin wordt veel dingen verweten, maar het recentste verhaal is misschien wel één van de vreemdste: een onafhankelijke deskundige van zender CNN stelt dat de vermiste vlucht MH370 van Malaysia Airlines op bevel van de president werd gekaapt.

De Britse krant Daily Mail komt met het verhaal dat een onafhankelijke deskundige genaamd Jeff Wise denkt dat het vliegtuig – dat al bijna een jaar wordt vermist – op bevel van Poetin werd gekaapt en in Kazachstan is geland, op de door Rusland beheerde ruimtevaartbasis Bajkonoer.

Wise zei: “De Russen zijn in staat tot zulke waanzinnig complexe speciale operaties en hebben dat in het verleden al bewezen.” Waarom Poetin op dit idee zou zijn gekomen weet Wise niet. “Mogelijk was dat om de Verenigde Staten, die enkele dagen ervoor de eerste sancties tegen Moskou hadden opgelegd, en de rest van de wereld te laten zien dat hij het Westen pijn kan doen,” zei hij.

Lees verder via NineForNews.nl.

En zo worden we stapje voor stapje een oorlog tegen Rusland ingepraat…

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Barcaccia fontein streetview

Nog even over die “schade” aan Italiaanse Barcaccia-fontein door Feyenoorders met update

4042367729 c39024de4c KPMG

Het was eventjes stil: Weer tuchtklacht tegen KPMG