in ,

Die 13 doodgewaande Oekraïense militairen Slangeneiland blijken springlevend

Kent u het verhaal van de 13 heroïsche Oekraïense militairen op slangeneiland die voor volk en vaderland gestorven zouden zijn, aldus het NOS 8-uur journaal van 25-2-2022?

Dat acteur Zelenskiy en de NOS kan neppen, is één. Maar om en de Blik-volgers om de tuin te leiden, is echt meer nodig. Het was echt niet goed van Volodymir Zelensky gisteren. Dit was B-kwaliteit en geen A-kwaliteit acteerwerk: 

“Bij de verdediging van het eiland stierven onze grenswachten een heroïsche dood.”

“Ze gaven zich niet over”

“Ze zullen postuum geëerd worden als Held van ” En zo gaat Zelenskiy in zijn sweatshirt nog even door.

Vrijwillig

De realiteit is dat de de mannen zich vrijwillig overgegeven hebben en springlevend aangekomen zijn in Sebastopol (), gezond en wel. BRON en beelden, Perwi Kanal, HIER. Het waren geen 13 man maar 82 en ze zijn allemaal in leven, worden goed behandeld, krijgen eten en drinken, en kunnen spoedig naar huis.

Wending

Nu dit toch al sensationele verhaal, zo breed uitgemeten door de NOS, een dergelijke nog fantastischere wending heeft genomen, zijn we benieuwd of het Nederlandse staatsjournaal terugkomt op dit verhaal.

Aan ons zal het niet liggen want de tweet die we direct vanmorgen verstuurden, met @NOS getagged, is één van onze meest geretweete, gelikete en becommentarieerde tweets ooit. Ook Thierry Baudet re-tweete hem, hij alleen is al goed voor over de 250k volgers.

Wakker

We gaan dus wakker krijgen, nadat we gisteren Nieuwsuur al ontmaskerd hadden als bedrijvers van hoger perceptie-management. Ze wekten de indruk dat het pantservoertuig over een auto reed, Russisch was, maar het was een Oekraïense.

Slangeneiland. Wie bedenkt dit? Alleen de naam van het eiland al…

Zelenskiy voert een ….

Lees verder bij de bron: Blik Op NOSjournaal


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oeps… “Tank” die bejaarde burger bruut overrijdt, blijkt van Oekraïense leger te zijn

Coronapas komt er, in aanloop naar Digital ID… WHO zet wereldwijde pas op met Duitse hulp(?!)