in , ,

Coronapas komt er, in aanloop naar Digital ID… WHO zet wereldwijde pas op met Duitse hulp(?!)

via Xandernieuws.net

De Coronapas komt. De Wereldgezondheidsorganisatie wil haar 194 lidstaten ‘faciliteren' om digitale vaccinatiecertificaten in te voeren.

We zijn onderweg naar de volgende -tsunami, afschaffing van grondrechten en een wereldwijd sociaal QR-kredietsysteem.

Dit onheilspellende bericht is afkomstig van de website Telecoms.com, naar eigen zeggen de toonaangevende online nieuws- en analysewebsite voor de wereldwijde communicatie-industrie.

Volgens het bericht is Deutsche Telekom gekozen voor de ontwikkeling van het maken van een ‘wereldwijd gezondheidspaspoort'.

Men gaat ervan uit dat door de Covid-pandemie een vereiste is voordat je mag reizen, en dat dat de wereldwijde standaard zal worden.

De Wereldgezondheidsorganisatie wil haar 194 lidstaten ‘faciliteren' om digitale vaccinatiecertificaten in te voeren. Om dit te doen, wordt een digitaal netwerk opgezet om de uitgifte van QR-codes die de eigenaar een bevoorrechte gezondheidsstatus verlenen, te standaardiseren.

T-Systems, dochteronderneming van multinational Deutsche Telekom, is gekozen als industriële partner om de vaccinatievalidatiediensten te ontwikkelen.

“Digitalisering houdt de wereld draaiende. Digitale vaccinatiecertificaten zoals die van de  zijn daarbij de sleutel. We zijn verheugd de te kunnen steunen in de strijd tegen de pandemie. is een strategisch groeigebied voor T-Systems. Het winnen van dit contract onderstreept onze toewijding aan de industrie.”

Vaccinatieplicht

Deze hernieuwde ijver voor het verplicht stellen van vaccins, die bewezen een beperkte werkzaamheid hebben, is verbijsterend. Het is bijna alsof …

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die 13 doodgewaande Oekraïense militairen Slangeneiland blijken springlevend

WHO heeft plannen voor nieuw “pandemisch verdrag”, per 1 maart van start en moet voor 2024 rond zijn