Dijsselbloem lult maar wat (alweer!!!)

Jeroen Dijsselbloem blijkt in functie te zijn als Nederlands minister van Financiën en tevens als eurogroepvoorzitter. Uit hoofde van een van die functies, ik vermoed de tweede, is hij in gesprek met de Griekse minister van financiën. En Dijsselbloem vindt het “ingewikkeld”, volgens dit artikeltje van vrijdag 13 februari 2015.

Wat hij wel of niet ingewikkeld vindt, interesseert mij allerminst. Er zijn 2 dingen die mij wél interesseren:

 1. Dat hij het uit zijn hypocriete kop laat om het geld dat hij van mij rooft uit te geven. Maar dat is ijdele hoop, vrees ik. De rovers roven gewoon door en het interesseert hen geen biet wat u en ik er van vinden. Dat is overigens een psychopathisch trekje: handelen zonder ook maar enig gevoel voor de slachtoffers te hebben.
 2. Zijn uitspraak “je kunt alleen geld uitgeven als je het hebt” interesseert mij enorm. En wel, omdat hij niet anders doet dan geld uitgeven, weggeven en uitlenen dat hij helemaal niet heeft.

Een deel van dat geld heeft hij wel, namelijk door zijn rovers van de belastingdienst van u en mij geroofd. Het grootste deel heeft hij echter niet. Dat leent hij zelf bij of verzint hij uit dunne lucht. Met maar één enkel onderpand, namelijk de slavenarbeid van u, mij, andere productief werkenden en dat voor de huidige generatie en zeker nog enkele volgende generaties.

Lees verder via Vrijspreker.nl.

 • 45
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef jouw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Close