in , ,

Dijsselbloem lult maar wat (alweer!!!)

13817589424 5685f10b75 dijsselbloem

Jeroen Dijsselbloem blijkt in functie te zijn als Nederlands minister van Financiën en tevens als eurogroepvoorzitter. Uit hoofde van een van die functies, ik vermoed de tweede, is hij in gesprek met de Griekse minister van financiën. En Dijsselbloem vindt het “ingewikkeld”, volgens dit artikeltje van vrijdag 13 februari 2015.

Wat hij wel of niet ingewikkeld vindt, interesseert mij allerminst. Er zijn 2 dingen die mij wél interesseren:

  1. Dat hij het uit zijn hypocriete kop laat om het geld dat hij van mij rooft uit te geven. Maar dat is ijdele hoop, vrees ik. De rovers roven gewoon door en het interesseert hen geen biet wat u en ik er van vinden. Dat is overigens een psychopathisch trekje: handelen zonder ook maar enig gevoel voor de slachtoffers te hebben.
  2. Zijn uitspraak “je kunt alleen geld uitgeven als je het hebt” interesseert mij enorm. En wel, omdat hij niet anders doet dan geld uitgeven, weggeven en uitlenen dat hij helemaal niet heeft.

Een deel van dat geld heeft hij wel, namelijk door zijn rovers van de belastingdienst van u en mij geroofd. Het grootste deel heeft hij echter niet. Dat leent hij zelf bij of verzint hij uit dunne lucht. Met maar één enkel onderpand, namelijk de slavenarbeid van u, mij, andere productief werkenden en dat voor de huidige generatie en zeker nog enkele volgende generaties.

Lees verder via Vrijspreker.nl.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
11942699196 566c6c41bc cola

Zodra u deze video heeft gezien, zult u waarschijnlijk nooit geen frisdrank meer willen drinken

6171982344 be2d9cb490 EU euro1

EUssr: Juncker wil gezamenlijke begroting van eurolanden, op naar een belastingpolitieke unie