Dit is de reden waarom de “zout is slecht” mythe wordt gepropageerd! Nu weten we waarom…

Mexico heeft al een hele tijd klinieken die kanker kunnen genezen. De meeste op de grens met de VS. Zij maken gebruik van cesium chloride (wat net zo onschuldig is als tafelzout) en het lijkt mensen elke keer te genezen en het is spotgoedkoop in vergelijking met het absoluut valse chemo.

Het periodieke systeem impliceert ook sterk dat kaliumchloride zal werken (in mindere mate, zodat je er meer van nodig hebt en het de vraag is hoeveel meer), maar cesium chloride is een duidelijk wondermiddel voor kanker die binnen de grenzen blijft van een veilige dosis.

Natrium, kalium en cesium zitten in de uiterst linkse kolom van het periodieke systeem en zijn alle alkalimetalen. Omdat ze allemaal in de linker kolom worden gelaten vertonen ze vergelijkbare eigenschappen en zijn hun zouten veilig om te eten. Ik zou natuurlijk voorkomen lithium zout binne te krijgen, maar het zal je niet doden als tegen de mogelijke bijwerkingen kan.

Rubidiumzout is waarschijnlijk ook een behandeling voor kanker die krachtiger is dan cesium chloride, maar cesium chloride doet het met slechts een gram per dag en rubidium chloride zou wel eens lastig te krijgen kunnen zijn. en zelfs gewoon keukenzout zal waarschijnlijk een impact hebben op kanker, omdat het ook is gebaseerd op een linkerkolom metaal.

In ieder geval, zijn legitieme kanker behandelingen nog steeds volkomen legaal om  uit te geven vanuit een private medische faciliteit in Mexico en er zijn geen bijwerkingen, gewoon een tablet van cesium chloride per dag nemen en de kanker gaat weg in een paar maanden (sterk beknot binnen enkele weken behalve in extreme gevallen.) in extreme gevallen, moeten ze het langzaam doden om te vermijden dat de kanker te snel sterft omdat het lichaam slechts een beperkte hoeveelheid dood materiaal kan hanteren en uitfilteren (wat stervende kanker is).

Ze moeten bloedonderzoek doen om ervoor te zorgen dat je lichaam de snelheid aankan. Over het algemeen 1 gram per dag zal niet meer bedragen dan het maximale kill ratio, maar als je echt je handen op cesiumchloride kan leggen en je nam 5 gram per dag om uw kanker te doden, zou je dat doden door de bloedbaan te overstromen met te veel dode kankercellen. DAT is hoe goed cesium chloride werkt, en als je een controle freak bent die denkt dat wat ik hier zeg zou moeten worden verboden, dan zeg ik, GENIET VAN UW Chemo en PLEASE beroof jezelf van je geld voor kankerremedies, en uiteindelijk je leven, en ja, ik weet dat de foto’s die de kanker liefdadigheidsinstellingen gebruiken om het geld binnen te harken, zodat ze een remedie kunnen “vinden moeilijk te verteren zijn, maar het is allemaal een scam, de remedie is bekend en wordt beheerd via private kanalen ten zuiden van de grens in Mexico en het is nagenoeg gratis.

Ik vind het ook interessant en zie een mogelijk verband in het feit dat kankergevallen begonnen te exploderen tijdens de “officiële” mainstream campagne tegen zoute voedingsmiddelen, dat is een scam van de hoogste orde, Joden zouten de levende hel uit hun voedsel en gaan vervolgens op tv voor de medische gemeenschap, en vertellen de rest van ons om zout te vermijden.

Met Natrium als een linker kolom element zou er een reden kan zijn, misschien is kanker er een?

Niet genoeg zout nemen veroorzaakt ernstige problemen met waterretentie (altijd dorst hebben, altijd plassen) en steelt ook helderheid van geest en de algehele energie. Eet veel zout voor een goed leven met een heldere geest en veel energie, en bovendien om genoeg water in je systeem te houden, zodat je niet altijd dorst hebt.

Tuurlijk, zout maakt je dorstig, maar dat verdwijnt nadat je genoeg zout binnen krijgt en genoeg water drinkt. Als zout je dorstig maakt, heb je gewoon niet genoeg zout in je lichaam om mee te beginnen en vervolgens heb je daardoor niet genoeg water.

Dit is niet een soort van mythe, zout uw voedsel zo veel dat het goed smaakt, de Joden vertelden dit aan me toen ik bij hen was en ze zijn aan het winnen. Zout geeft je leven, en ze willen dat je zwak en ineffectief bent/blijft, zodat je niets tegen hun tirannie kan beginnen.

Maak je geen zorgen over het binnen krijgen van te veel zout, De echte maatstaf voor de hoeveel zout die je moet hebben is dat als het goed smaakt en het je goed laat voelen je meer nodig hebt. Wanneer je genoeg binnen hebt gekregen zal het opeens niet lekker meer zijn en je zal het niet willen.

Het zou een uitdaging zijn om te veel te eten omdat je lichaam je dat zeker zal laten weten door te zeggen ICK! Enfin, ik ratelde een beetje, maar veel moest worden gezegd, als cesium chloride een wondermiddel is dan moet natriumchloride op zijn minst ondersteunend zijn, en ik ben ervan overtuigd dat dit de oplichting op het web eraf zal trappen. Gebruik je PERIODIEKE LIJST, deze is gemakkelijk te vinden en zorg ervoor dat elke suggestie op het web gaat om een chloride zout met een linker kolom element.

Lees verder via: World Unity

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. John schreef:

  Sommige sites melden dat zout de kans op kanker verdubbelt.

 2. Ger Marinus schreef:

  Oke door zout mss geen kanker, maar wel een hart risco, hoge bloeddruk?!?!

  • Madelief schreef:

   Maakt nog wel uit wat voor zout. Keukenzout niet zo best maar bijvoorbeeld zeezout heeft nog andere mineralen, waardoor het gunstiger is voor je lijf.

 3. Judith schreef:

  Interessant!
  Zuiveringszout natriumbicarbonaat, is in deze context ook interessant te onderzoeken want dit verlaagd de Ph waarde van je lichaam (zou dat ook voor bovengenoemde zouten gelden?)
  En kanker kan alleen ontstaan in een verzuurd lichaam…!

  Wat ik vervelend vind in dit artikel is dat “de joden” op 1 hoop worden gegooid en kwade intenties toegedicht krijgen. Een onsmakelijk en niet gefundeerd en zeker niet genuanceerd vooroordeel.

  Houdt het liever bij de inhoud ipv zelf nieuwe propaganda te produceren. Daar bereik je meer mee.

 4. ditmeenjeniet schreef:

  Cesium chloride als kankergeneesmiddel EN net zo onschuldig als tafelzout?? Dit is echt de grootste absolute onzin ooit. Als je ook maar enig scheikundige kennis hebt, of biomedische kennis hebt van het fenomeen “kanker” wat een verzamelnaam is voor een hoop verschillende aandoeningen met een hoop verschillende oorzaken, dan moet het bullshit alarm met het lezen van dit artikel wel ongeveer ongehoorde hoogtes bereiken.

 5. Peter schreef:

  @ditmeenjeniet toevallig ook werkzaam in de “kankerindustrie” ?

 6. Milou Voorst schreef:

  wetenschap is ook verworden tot een marketingmiddel.
  Met margarine is 50 jaar lang de volksgezondheid geschaad. En nog. Dan heeft de overheid een hysterische oekaze uitgesproken tegen eieren, de cholestrol fabel.
  Ook een natuurproduct met bewezen goede eigenschappen als hennep – de overheid stopt de bevolking liever vol met antidepressiva. Een leger overheidsdienaren vreet uit de staatsruif in het politie- en justitieapparaat en onderhoud zo de drugskartels.
  Zelfs hennepolie is in alle westerse landen bij wet verboden.
  www.zamnesia.nl/blog-rick-simpsons-cannabis-olie-run-from-the-cure-n120
  wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/

  De overheid wil zoveel mogelijk mensen ziek, liefst chronisch. Of dood.
  Nadat de schadelijkheid van asbest bekend was geworden, is de Nederlandse overheid dit nog 50 jaar blijven ontkennen. Ons land was bijna het laatste land ter wereld waar het in de ban werd gedaan.
  En is nu helemaal doorgeslagen in de hysterie. Vinden de overheid lekker, de burger op overdreven kosten jagen.

  (sigaretten) Roken, ook zo’n verhaal. Dioxine in palen, dito.

  De overheid gaat keihard door op deze weg. Het wordt nog erger, veel erger. Ttip doet de ‘trick’:
  Ttip gaat ons Obamacare geven. Obamacare wordt geglobaliseerd.
  Verplichte medicatie – van wieg tot graf.
  Uiteraard louter gepatenteerde ‘medicijnen’, van het kartel.

  It’s interesting to see how the US have been playing the TPP
  www.abc.net.au/news/2015-06-11/gleeson-big-pharma-is-the-real-winner-in-tpp-plan/6538860

  Even more worrying, pharmaceutical companies will be able to sue governments directly over their pharmaceutical policies
  US pharmaceutical company Eli Lilly is using to sue Canada over its decisions on medicine patents.
  See some wikileaks
  wikileaks.org/tpp-ip2/
  wikileaks.org/tpp-enviro/
  wikileaks.org/tpp/healthcare/Dr-Deborah-Gleeson-Analysis-on-TPP-Transparency-for-Healthcare-Annex.pdf

  Pharmaceutical giant Pfizer is buying antibiotics from dirty factories in China that breed killer “superbugs” — risking the lives of millions !
  Bad Medicine: How the pharmaceutical industry is contributing to the global rise of antibiotic-resistant superbugs, SumOfUs report, 10 June 2015

  G7: US President Barack Obama and German Chancellor Angela Merkel promised to accelerate work on TTIP in order to complete an outline of the agreement by the end of 2015.

  Ma. 29 juni 2015 komt INTA (Handelscommissie EP) bijeen om te besluiten of alle ‘verbeteringen'(amendementen) op 1 hoop worden gegooid, of in etappes worden gladgestreken.
  (zie persbericht dd. 16 juni jl. op de webstek van europarl.eeuropa.eu/news/en/news-room)

  Deze is ook interessant, met ISDS in de hand – geen ‘land’ kan schadelijke medicijnen nog indammen:
  The U.S. Supreme Court ruled in 2011 that the legal immunity granted to vaccine manufacturers overrides the Supreme Court itself, essentially declaring that the United States Constitution was nullified by the unprecedented legal protections granted to vaccine manufacturers

  Een perfect model om de burger te plukken.
  Meer wat de globalisten en bewindslieden verzwijgen:
  ‘Global Eugenics, Using Medicine to Kill’:
  uitdediepte.nl/?p=2663

  RFID Included In Obama’s Healthcare bill: www.youtube.com/watch?v=QCYoLmvtHLo

  100,000 Genomes Project taps Big Pharma dream team for data crunching skills The United Kingdom has wasted no time getting industry involved with its 100,000 Genomes Project. AbbVie, AstraZeneca, Biogen, GlaxoSmithKline and Roche are among the 10 companies to sign up to oversee a one-year trial of the Genomics Expert Network for Enterprises (GENE) Consortium. www.fiercebiotechit.com/story/100000-genomes-project-taps-big-pharma-dream-team-data-crunching-skills/2015-03-27
  www.fiercebiotech.com/story/big-pharma-joins-uks-genomics-project-eyes-drug-discovery/2015-03-26

  De uitgesproken eugenisten van de Rockefeller Foundation, GAVI – miljardairs aan wie Ploumen jaarlijks €40mlj. subsidie verstrekt laten zich op dit vlak ook niet onbetuigd:

  Rockefeller Foundation president Judith Rodin announced the Foundation—in partnership with the WHO, the World Bank Group, and other organizations—will be launching the first-ever Universal Health Coverage Day on December 12, 2014,
  www.rockefellerfoundation.org/blog/delivering-universal-health-coverage/

  Zo ziet de toekomst er voor ons uit, zoals die door het Kabinet wordt nagestreefd.

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: