in , ,

Dit land is stuk: Extremist Jerry Afriyie en Kick Out Zwarte Piet demonstreren op 18 plaatsen tijdens intocht Sint

sinterklaas 1541500012
Nietjuh / Pixabay

Een groep tegenstanders van Zwarte Piet wil tijdens de intocht op plaatsen verspreid door heel Nederland en de Antillen hun ongenoegen over de metgezel van Sinterklaas kenbaar maken.

Dit laten zij weten op hun website, zij menen dat protestacties tijdens de intocht een effectief middel zijn om het Sinterklaasfeest ‘inclusiever' te maken. Opmerkelijk is dat ze dit jaar de officiële intocht in Zaandijk overslaan.

Zet je schrap! Extremist Jerry Afriyie en demonstreren op
18 plekken (!) tijdens intocht Sint.

In maar liefst achttien gemeenten zal het deze maand losgaan tijdens de intocht van Sinterklaas, zo kondigt Kick Out Zwarte Piet van veroordeelde crimineel Jerry Afriyie aan. Men wil ook dit jaar weer flink tekeer gaan tegen onze traditionele kindervriend.

Al moe van de Pietendiscussie? Nou, pech gehad. Want de watertandende tegenstanders van Zwarte Piet niet. Zij zullen niet rusten voordat deze Nederlandse traditie niet een beetje, niet halfslachtig maar volledig met de grond is gelijkmaakt.

Aan de kop van deze beweging gaat Kick Out Zwarte Piet van de voor een ernstig geweldsdelict veroordeelde Jerry Afriyie.

Ook dit jaar zit Afriyie niet stil: tijdens maar liefst achttien Sinterklaas-intochten in ons land staat de vermoeiende activist met z'n clubje boze traditiehaters klaar om af te rekenen met Zwarte Piet. Zelfs linkse bolwerken als Groningen en Nijmegen hoeven niet op piëteit (see what I did there?) te rekenen van Jerry Afriyie. Keiharde actie kunnen ze krijgen

“Actiegroep Kick Out Zwarte Piet gaat onder andere in Groningen, , Nijmegen en Apeldoorn demonstreren tijdens intochten van Sinterklaas. Dit zegt de groep op . De nationale intocht laat de groep volledig links liggen. Op zaterdag 17 november zal Sinterklaas op talloze plekken aankomen. Hoe de keuze voor de verschillende steden is gemaakt is niet duidelijk. “

Laten we hopen dat niet alleen Kick Out Zwarte Piet, maar ook de wakker genoeg is om op maar liefst 18 achttien plaatsen aanwezig te zijn. Het is natuurlijk prima om in Nederland te demonstreren, zelfs als het doel van je is om een stukje Nederlandse cultuur weg te snijden. Maar gedraag je in vredesnaam wél als je in de buurt bent bij onze kinderen.

Een lading agenten aanwezig om te zorgen dat de halve knokploeg van Jerry Afriyie geen rare fratsen uithaalt, lijkt me dan ook zeker niet te veel gevraagd.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

Och, och ,och waarom laten we met zijn allen toe dat een veroordeelde extremist gewoon zijn gang kan gaan en het jaarlijkse pleziertje van de kinderen vergald.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU wil kritiek (op islam) compleet in de kiem smoren

aandelen 1541535103

Beleggingstip: Vanadium de nobele onbekende onder de grondstoffen