in , ,

Kinderfeest-plezier volgens Links: Tien dagen voor de intocht van Sinterklaas is de Zaanse Schans al beveiligd

sinterklaas 1541592587
olliebrands0 / Pixabay

De Zaanse Schans wordt, tien dagen voor de landelijke intocht van Sinterklaas, al goed beveiligd. Dat erkent een woordvoerder van de gemeente Zaanstad tegenover De Telegraaf.

„Je kunt ervan uitgaan dat de veiligheidsmaatregelen niet beperkt blijven tot de dag van de intocht”, geeft de zegsman toe, die verder niet wil aangeven welke maatregelen er al zijn genomen. Ook directeur Maarten van der Meer van de Zaanse Schans doet dat niet. „Ik wil wel meer zeggen, maar kan het niet”, stelt hij veelzeggend.

De Grauwe Eeuw heeft bezworen de intocht 'te zullen stoppen met acties', maar wil niet prijsgeven hoe. „Als ik het vooraf al vertel, dan ben ik mijn leven niet zeker.”

De links-extremistische groep bekladde beelden van Bontekoe en Coen in Hoorn, en kreeg de Bataviawerf in Lelystad te maken met bedreigingen over zijn jaarlijkse VOC-dag. Eerder bedreigde De Grauwe Eeuw al directeur-generaal van Rijkswaterstaat, i.v.m. de naam van de Coentunnel.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

Maar het gevaar is rechts i.p.v. links volgens de terreurbestrijder :

De Nederlandse maatschappij is in de afgelopen jaren onder druk komen te staan door een opleving van rechts-extremisme, concludeert de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in een maandag verschenen rapport.

Hier het rapport .

Dan hebben we ook nog de mafklappers van ….

Kick Out Zwarte Piet draait helemaal door, wil paard van Sinterklaas nu vervangen door rolstoel: “Inclusief!”

Wie dacht dat voor professionele cultuurhaatclubs als Kick Out Zwarte Piet de afschaffing van de traditionele donkere kindervriend de enige focus was, komt bedrogen uit. Nu Zwarte Piet op de weg terug lijkt, zet de club van Jerry Afriyie alvast in op de volgende scalp: het paard van Sinterklaas. Men wil het brave dier vervangen door een rolstoel, voor de ‘inclusiviteit'.

Dat ze bij Kick Out Zwarte Piet van lotje getikt zijn, is iets wat we natuurlijk al jaren weten. Wie gaat er nu weer bij een club die wordt voorgezeten door een veroordeelde geweldsdelinquent? Een normaaldenkend mens sluit zich toch ook niet aan bij Willem Holleeder of een ISIS-terreurcel? Dat alleen al leert je dat deze groepering tjokvol mafklappers zit.

Dat blijkt ook wel weer, nu de organisatie rondom Jerry Afriyie heeft bekendgemaakt na Zwarte Piet ook Sinterklaas te willen aanpakken. Niet de huidskleur van de Goedheiligman is het grote probleem, aldus KOZP, maar wel zijn trouwe huisdier. Amerigo, zijn trouwe schimmel, moet plaatsmaken voor een rolstoel. Want de huidige Sinterklaas is beledigend voor gehandicapten, of iets dergelijks….

Slaap verder en laat de complete maar eens goed ontsporen, daar leren we van.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
telegraaf20181107

Onderzoek Telegraaf: 20 procent migranten crimineel

betaling systeem 1541594219

SWIFT betalingssysteem raakt monopoliepositie (gelukkig) kwijt