in , , ,

Je kon erop wachten: Amnesty International is boos op Rutte om ‘Pietgeweld’ en wat deed NOS nou!?

Door niets te zeggen zou hij een signaal afgeven. Ofzo.

Kijk, zo rolt dus. Hun eigen gekkies zorgen ervoor dat een eeuwenoud Sinterklaasfeest verstoord wordt, ze lokken bewust gewelddadige confrontaties uit (onder meer door niet in de aan hen toegewezen demonstratievakken te blijven), en huilen daarna dat ‘de andere kant' zo ongelooflijk ‘gewelddadig' is.

Wat je nu dus ziet is dat heel correct links zich verenigt in de ‘veroordeling' van de ‘pro-Piet-beweging.' Die wordt alle geweld en onrust in de schoenen geschoven. Geen linksmens die ook maar opmerkt dat Kick Out Zwarte Piet toch echt doelbewust aankoerste op gewelddadige confrontaties, dat de gekkies zich aan de afspraken weigerden te houden, en zelfs bewust de boel verpesten voor kinderen én hun ouders.

Zoals hier in Weesp:

Maar hoor je links daar ook maar iets over zeggen? Natuurlijk niet. Ze negeren de actie en concentreren zich alleen op de reactie. Sterker nog, als je naar politiek correct, extreem-links luistert zou je zweren dat de actie nooit heeft plaatsgevonden.

Natuurlijk, de Piet-supporters in o.a. Eindhoven hadden zich nooit moeten laten gaan. Ze hadden hun emoties moeten bedwingen. Maar links doet nu collectief alsof de KOZP-gekken totaal onschuldig zijn.

Je reinste flauwekul, natuurlijk. Ze gaan bewust demonstreren bij een kinderfeest, ze schreeuwen de meest verschrikkelijke dingen, bezorgen kinderen daarmee trauma's, en weigeren zich ook nog eens in de aan hen toegewezen vakken te blijven. Zij zijn de oorzaak van de onrust.

Check de videobeelden van de tweet hieronder. Ze worden achterna gezeten door een vrouw van pak hem beet ergens in de 50 die goed kan schreeuwen.

Maar ja, dat wordt nu dus vergeten. Of, beter gezegd: compleet onder het tapijt geveegd door de knetterlinkse beweging — waar Amnesty International tegenwoordig blijkbaar deel van uitmaakt.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

https://twitter.com/DriesseWout/status/1064502635733102593

Zo had je ook een burgemeester die onderstaande tweet de wereld in gooide…

Jawel, mensen boos natuurlijk.

Het effect..

Of waar is het mis gegaan?

NOS laat nieuws corrigeren door anti-Zwarte Piet-activist

En wat er dan voor media- en subsidienetwerk ontvouwt, zal u verbazen…

Anti-Zwarte Piet-activist, Trouw-columniste en TPO haatster Clarice Gargard, zag na een dagje demonstreren een Teletekstbericht van de publieke, objectieve en ook verbindende omroep NOS dat haar beslist niet beviel. NOS Teletekst (een soort faxbericht op internet en TV, red.) schreef dat de anti-Zwarte Piet-actievoerders van Kick Out Zwarte Piet (KOZP) in ‘slaags raakten' met de omstanders. Dat was niet slachtofferig genoeg natuurlijk.

Dus stuurde Gargard (activist) onderstaande tweet aan de NOS:

Screen Shot 2018 11 18 at 2.51.20 PM

Daarop reageerde Simone Weimans, presentator van het NOS-journaal en DWDD-tafeldame, die elke avond het nieuws objectief aan de kijkers voorleest.

Screen Shot 2018 11 18 at 3.08.02 PM

En voila: de eisen van mevrouw Gargard (activist) werden keurig ingewilligd door de objectieve staatsomroep van alle Nederlanders, de NOS.

Screen Shot 2018 11 18 at 2.51.56 PM

Maar hoe is het nou mogelijk, dat een activist met een sterke anti-Piet agenda, zomaar even bepaalt wat de staatsomroep voor nieuws brengt aan het belastingbetalende Nederlandse volk?

Dat zit zo…. Lees verder via TPO

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
startpage anoniem surfen en zoeken

Gaaf! Startpage.com herstart met nieuwe look, sneller, zoeken buiten je bubbel en Anonymous View

examen 1542573003

Inburgeringsexamen is ‘appeltje eitje’ om te halen voor 70 euro per onderdeel