Dode Zee wordt opgeslokt door “Sinkholes”?

Meer dan 1.000 sinkholes zijn verschenen in de afgelopen 15 jaar. In die tijd hebben sinkholes een gedeelte van de weg, dadelpalmen velden en verschillende gebouwen op noordwest kust van de zee opgeslokt.

Milieu-experts zijn van mening dat de hotels langs de kust ook in gevaar zijn, en dit gebeurt met een snelheid van één per dag – dit is verbazingwekkend, alsof onze planeet uit elkaar scheurt.

Terwijl hij aan het praten is – speel ik de onderste clip af op hetzelfde moment – je zien hoe enorm de sinkholes zijn en zo veel!

Maar dit is slechts een van de vele voorvallen die wereldwijd gebeuren. Hele bergen exploderen in Sri Lanka.

Wat een gigantische verandering in de aarde als deze berg beslist om een enorme aardverschuiving te hebben, dit is een van de vele situaties waarbij huizen en levens verloren gaan, en het gebeurt te snel, mensen hebben niet eens een kans om te vertrekken.

De aardverschuiving bij Haldummulla in district Badulla van Sri Lanka heeft meer dan 100.000 mensen verdreven uit hun huizen.

Lees verder via World Unity.

 

Foto via LeoKoolhoven

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. rrf schreef:

  “Airtraffic uses 220.000 Gallons of fuel produces 705.000.000 TONS of CO2 HOW COULD YOU MISS THAT?”

  Sja al n kleine 40 jaar zure CO2 regen van al dat vliegverkeer vreet uiteindelijk van alles aan natuurlijk naast de temperatuur globaal met meer dan 4°C verhogen met de chronische carbonblankets waarvoor politiek internationaal frauduleus dat verzwijgende ons de schuld geeft voor nóg meer plunder roof fraude en bedrog met alle politieke agenda´s..maar dé gevolgen van dat liegen zijn er wél!

  Deze misdaden worden gebacked door een al honderd jaar volkomen corrupte science en valse data

  Meeste sinkholes zullen dat ook daar van komen waar kalk weg gevreten is. t zijn niet alleen kerkmuren en oudheden die daar de gevolgen van dragen

 2. rrf schreef:

  Btw zelfs nasa en alle satellieten willen alle decennia

  de vliegtuigen nooit gezien hebben

  > impossible!

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: