in , , ,

Doen verkiezingen er eigenlijk nog toe in Europa? Nee dus, EU is een dictatuur

13263710075 aa7d575dae stemfie e14196777104831

Er wordt in Europa één groot pokerspel gespeeld nu. En de vraag is: wie wint er?

Aan de ene kant staat de Duitse minister van financiën Schaubele, de meest invloedrijke in Europa, die zegt ‘New elections change nothing about the agreements that the Greek government has entered into’ en EU-Keizer Juncker die zegt ‘there can be no democratic choice against the European treaties.’

Aan de andere kant staat de bevolking die zich waant nog enige inspraak te hebben op het Europese continent. De strijd in Griekenland is de strijd van de bevolking voor democratie. Inspraak over hun eigen leven en toekomst, inspraak bij hen die over hen regeren. De EU heeft de soevereiniteit en democratie ogenschijnlijk om zeep geholpen. De centrale vraag van het pokerspel is dus: Doen verkiezingen er überhaupt nog toe anno 2015?

Dat is althans de vraag die Nigel Farage stelt in het Europarlement (Video).

Beluister ook wat hij zegt over de nieuwe Griekse minister van Financiën. Het is weer een boeiend betoog van Nigel Farage. Het verandert onze toekomst misschien niet, maar het is in ieder geval heerlijk om te zien dat er soms ook nog waarheid wordt gesproken in het Europarlement, hoe kortstondig dan ook.

Helaas zullen velen moeten erkennen dat het antwoord op de vraag is: Nee. Verkiezingen doen er niet meer toe. Dat is althans duidelijk de bedoeling van hen die de EU verdedigen en promoten, dat de verdragen nu opgesteld door de tijdelijk verkozen volksvertegenwoordigers daarna bindend zijn voor al die hen volgen. Dat is wat zij willen dat wij geloven. De EU is oppermachtig, er is geen alternatief, het is een gepasseerd station, u heeft geen inspraak meer, wen er maar aan. Dat is uiteraard de antithese van het democratische principe.

Die conclusie betekent uiteraard ook een erkenning dat we nu dus in een dictatuur leven in Europa. Eén Europa, het is gelukt waar velen hen voorgingen en faalde. Europa, een dictatuur volledig geregeerd door het EU Imperium. Geregeerd door een elite die volledig de macht over heel het Europese continent heeft toegeëigend en zich beter voelen dan 500 miljoen van hun medemensen gezamenlijk.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7429de576324d6d894b3cf84 640 carnaval

Het gaat geweldig: Carnavalsoptocht Braunschweig afgeblazen wegens dreiging islamitische terreur

maxresdefault

Mooie Yulia, de MH17 en de gewone burgers van Oekraïne