in ,

De donkere kant van gender-gelijkheid

screenshot 163

Links heeft weer eens wat gevonden om onze cultuur te beschadigen. “Geslacht is maar een idee.” “Je bent wat je je voelt.” Zo op het eerste gezicht, als je niet verder nadenkt, hooguit een beetje raar idee. De werkelijkheid is vele malen erger dan u zich kunt voorstellen. Ik woon al 25 jaar in het land met de meeste kathoeys (zo noemen wij die bouwpakketjes) oftewel ladyboys ter wereld. De Thaise cultuur interesseert me enorm, dus ook dit fenomeen. Leest u met me mee?

In Thailand worden ze vaak ‘het derde geslacht’ genoemd. Je ziet ze overal, ook op de tv. Daar vervullen ze meestal André van Duin-achtige rollen. Sommigen zijn heel erg bekend. Verreweg de meeste kathoeys zijn mannen, maar er zijn ook vrouwen die liever man zijn. Niet zo gek veel, overigens.

In de meeste gevallen ontdekken ze op de middelbare school dat ze liever een meisje zijn. Dat betekent het dragen van meisjesuniformen, want iedereen op Thaise scholen draagt een uniform. Rood voor de kleuterschool, kaki voor de lagere school, blauw op de middelbare school en zwart op de universiteit. Jongens dragen broeken, meisje rokken. Op veel middelbare scholen en universiteiten mogen kathoeys meisjeskleding dragen.

Sommige scholen gaan zelfs zo ver dat ze speciale toiletten bouwen, als er genoeg ladyboys zijn om daar die kosten voor te maken. Qua seksualiteit is de Thaise cultuur enorm tolerant. Begrijp dat niet verkeerd, want aan de ene kant is Thailand enorm ruimdenkend, maar aan de andere kant veel preutser dan Nederland 50 jaar terug. Langs de straten liggen wippen, gebeurt hier echt niet. Elkaar in het openbaar kussen is ook iets wat men (veel) liever niet ziet. Doe wat je wilt, zeggen de Thai, maar doe het privé.

Thailand is een boeddhistisch land, zonder het monotheïstisch stigma op seks. Als je honger hebt, ga je wat eten. Als je dorst hebt, dan drink je wat. En als je geil bent, dan … maak het verhaaltje af en kleur de plaatjes. Maar niet en publique!

Het samenleven van mannen met elkaar, of van vrouwen, is absoluut geen enkel probleem hier. Dat komt tot in de hoogste kringen voor. Maar het homohuwelijk is wel een probleem. Er wordt gesproken over het legaliseren van het homohuwelijk, maar er wordt ook gesproken over het legaliseren van marihuana en het bouwen van het Kra kanaal. Er zal nog heel wat water door de Chao Phraya en Rijn rivieren vloeien voordat het zover is.

De meeste ouders zijn niet bepaald vrolijk als hun zoon besluit dat hij liever een meisje is, en zich als zodanig gaat gedragen. Maar ze maken er niet echt een probleem van. Op school is dat een ander verhaal, want kathoeys pesten en keihard treiteren is niet ongewoon. Ladyboys trekken onder andere daarom heel vaak samen op, en dat zou een reden kunnen zijn waarom er  hier zoveel van rondlopen. De oudere ladyboys kopen de hormonen die jongere ladyboys niet mogen kopen. De pil is hier bij de apotheek te koop, maar enkel boven de 16 jaar. Lijkt nogal ongezond, als je vanaf 12-14 jarige leeftijd de pil gaat slikken alsof het Smarties zijn. Niet een per dag, maar een paar complete strippen per dag.

Dan gaan we nu over naar de zwarte kant van het verhaal. Als je jong bent, ben je onsterfelijk. De dood? Ach, dat is iets héél ver weg in de toekomst. Andere mensen gaan dood, jij niet. Zo ongeveer hetzelfde geldt voor schoonheid. De tijd vliegt sneller dan je als tiener denkt, en schoonheid vergaat. Je kan het op z’n best wat uitstellen, meer niet. De meeste mensen vinden dat niet leuk, maar accepteren het. Dat is nogal anders voor ladyboys die hun hele leven – letterlijk – wijden aan schoonheid. Die kunnen dat dan ook ontzettend moeilijk accepteren. Het zelfmoordpercentage onder katoeys is krankzinnig hoog.

Ha nee! zullen linkse activisten (die niet weten waarover ze praten) roepen. Dat komt omdat ze geen gelijke kansen hebben in het leven. Inderdaad, de meesten eindigen in de prostitutie, misdaad, of worden dameskapper. Heel erg weinig ladyboys kunnen een serieuze baan vinden. Dat heeft niets met gelijke kansen te maken, want punkers hebben hetzelfde probleem. Natuurlijk hebben zij de vrijheid zich te kleden of te gedragen zoals ze willen. Vrijheid, blijheid. Maar ik heb ook zo mijn vrijheden. Ik hoef ze bijvoorbeeld niet aan te nemen. Dat is mijn vrijheid. Zo denken de meeste Thai er over. Ze hebben geen enkel probleem met ladyboys, maar dat wil niet zeggen dat ze die graag als personeel zien. Dat is de andere kant van gelijkheid en daar hoor je links nooit over.

Bijna alle ladyboys dromen over het onmogelijke. Ze willen graag trouwen met een (rijke) westerling, die niet van ladyboys houdt, maar van echte vrouwen. De kans dat je de staatsloterij drie keer op een rij wint als je niet meespeelt, is een stuk groter.

Toch, in Thailand zijn ladyboys een stuk beter af dan elders. En zelfs hier leven ze op de rand van de maatschappij. Ik ken er een die heel erg bekend is. De meeste ladyboys zijn niet zo gelukkig of missen zijn/haar capaciteiten. Op gracieuze wijze oud worden is niet voor hen weggelegd. Voor hen komt de oude dag als een mokerslag als ze de 35-40 jaar passeren. Ik heb er een paar gezien die boven de 50 waren, en die waren schrikbarend lelijk. Als je ze in het donker tegen komt, krijg je een stuip. Zelf gaven ze daar niet om, maar de meeste mensen vinden dat wel een probleem. Zo ook ladyboys. Dat is een van de redenen waarom het percentage zelfmoorden zo wanstaltig hoog is. Ik heb rapporten gelezen waarin stond dat ongeveer 50% van alle ladyboys vroeger of later zelfmoord pleegt.

Niemand wordt graag oud. De cosmetica-industrie verdient er vele miljarden aan. Vooral vrouwen spenderen veel pijn, moeite, tijd en geld om er leuk uit te zien. Maar die inspanning is vrijwel niets vergeleken met wat ladyboys er voor over hebben. In Thailand zal een dokter nooit zeggen ‘dat gaat wel over voor je een meisje bent’. Een complete operatie duurt drie tot vier weken en kost rond de $ 5000. Niet allemaal kunnen ze dat betalen, maar velen van hen gaan zo ver als financieel mogelijk is.

Sommigen zijn ware schoonheidskoninginnen. De meesten zien er redelijk goed uit, maar ik moet de ladyboy nog tegen komen die ik niet direct als ladyboy herken. Van anderen zie je op tien kilometer afstand dat ze ladyboy zijn, al ben je stekeblind. Hoeveel moeite en geld ze er in steken, de adamsappel en de lagere stem (kan geopereerd worden), vele te grote handen en te grote voeten zijn altijd een weggevertje en dat kan je niet opereren. Het zijn geen vrouwen geworden, maar op z’n best hele goede mannelijketoneelspelers. Wel of geen fluit maakt niets uit.

Gelijke kansen voor ladyboys – maar niet voor de rest – kan mogelijk helpen om een beter leven te leiden. U moet zich realiseren dat wat ladyboys betreft Thailand lichtjaren voorloopt op de rest van de wereld. Hier pleegt zo ongeveer de helft van die bouwpakketjes vroeger of later zelfmoord. Dat is niet omdat ze aan de rand van de samenleving staan, dat doen hier veel meer mensen. Maar omdat Sic transit gloria mundis, oftewel de schoonheid van de wereld vergaat. Ik ben er absoluut zeker van dat de meesten een einde maken aan hun leven omdat ze dat niet kunnen accepteren.

Verder moet u weten dat al die chemicaliën en hormonen die ze slikken verre van gezond zijn. In Thailand is een lelieblanke huid het schoonheidsideaal. Als u een Thai in de zon ziet heeft die vrijwel altijd meer kleding aan dan een Eskimo. Niet omdat ze het koud hebben, maar om te voorkomen dat hun huid donker wordt. Waar u zelf kleurende zonnebrandolie koopt, kopen Thais wit middelen om de huid blanker te krijgen. De meeste van die producten zijn ronduit ongezond te noemen, en zouden in Nederland niet verkocht mogen worden.

Vraag aan een linkse activist wat hij van roken vindt. Vooral door kinderen en tieners. Een knullemans die zware sigaren rookt, is stukken minder ongezond bezig dan een leeftijdsgenootje die de pil slikt alsof het Smarties zijn, om grotere borsten te krijgen en een kleiner fluitje. Het eerste vinden linkse activisten afgrijselijk, want roken moet niet mogen. Het andere, wat vele malen schadelijker is voor de gezondheid, is geen enkel probleem, want “gelijke rechten”. U ziet het kromme egoïstische denken van links hier?

Wees eens eerlijk. Wist u dat ongeveer 50% van die bouwpakketten vroeger of later zelfmoord pleegde? Natuurlijk niet. Toen ik het hoorde, was ik ook verbijsterd. Weten die linkse activisten dat? Net zomin als u en destijds ik.

Dus waarom opeens al die heisa over minder dan 1.000 ombouwsetjes? Veel meer zullen het er in Nederland echt niet zijn. Als er totaal 1.000 van die gevallen in diverse stadia van ombouw rondlopen, is het veel. Een beetje idioot om voor die paar mensen met een zware psychische stoornis de volledige maatschappij aan te passen.

Want zwaar gestoord zijn ze. Je kunt je geslacht niet kiezen. Je bent OF man OF vrouw. Iets anders is niet mogelijk. Je mag je best een Duitse Staander voelen en Bonzo brokken vreten, maar dat maakt je nog geen hond. Dat je je daar belazerd bij voelt, begrijpelijk. Je hebt dan serieuze begeleiding nodig om met jezelf in het reine te komen. Niet een castratie bij de dierenarts en een kuur om je hele lichaam te beharen. Die mannen ‘die gekozen hebben’, nee, dat hebben ze niet. Ze doen alsof ze vrouw zijn. Ze zijn het niet, en ze zullen het ook nooit worden. Dat is niet discriminerend of beledigend, maar vaststelling van een feit. Je kunt je best keeshond voelen, en gedragen als keeshond, dat is iemands vrije keuze. Maar die keuzevrijheid maakt je niet tot keeshond. Daarin doorgaan is gewoon zwaar gestoord. Je bent dan letterlijk rijp voor opname in het gekkenhuis.

Maar het leidt de aandacht lekker af van de voortschrijdende islamisering van Europa. Zelfs de wat doorgaat voor een premier moet er rekening mee houden in met wat doorgaat voor een kabinetsformatie. Als de mensen zich daar druk over maken, denken ze niet aan asieligzoekers, verkrachters of mohammedaanse terroristen. U dacht misschien dat het communisme failliet was gegaan in 1991 in Rusland? Welnee. Geen enkele communistische partij werd opgeheven. Ze noemen zich nu socialistisch of GroenLinks, en ze hebben de tactiek iets aangepast. Proletariërs werkt niet meer, gelijke rechten voor zielige bouwpakketten wel. Het doel is gelijk gebleven: proberen om de politieke macht in handen te krijgen.

Wees eerlijk, het is een stuk gemakkelijker als je de maatschappij zichzelf vrijwillig laat ontmannen dan revolutie voeren tegen een maatschappij die zich verzet. Denkt u dat ladyboys goede agenten of militairen zijn? In Thailand krijgen ze ontheffing van de dienstplicht. Ze zijn best goed in Thailand, maar absoluut niet gek.

Hoe denkt u dat “gematigde” mohammedanen over dat soort mentaal gestoorden denken? Gelooft u werkelijk dat er één mohammedaan is die daar niet spontaan van moet braken? Dat je ze er niet over hoort, heeft een hele goede reden. Een maatschappij die man, vrouw, iets anders, weer iets anders en cockerspaniëls accepteert als geslacht gaat heel erg snel polygamie accepteren. Je moet domme dhimmi´s nooit interrumperen als ze een domme fout maken.

Links probeert op deze manier haar verloren machtspositie te heroveren, met behulp van mohammedanen. De mohammedanen lachen in hun vuistje, en wachten rustig af.

Lees verder bij de Bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccine survey fb 865x452

Meer zicht op de effecten van vaccinaties door een Amerikaans onderzoek

logos banken

Hoe in het geheim een grote Europese bank omviel