in

Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918

grayscale photo of person wearing mask

In 2008 schreef Dr. Antony Fauci samen met twee collega's een artikel waarin hij uitlegt dat de griep niet de belangrijkste doodsoorzaak was tijdens de grieppandemie van 1918.

Deze laat zien wat hij schreef, en dat de oorzaak van een toename van infecties onder mondkapjesdragers vandaag de dag overeenkomt met wat Fauci beweerde de echte moordenaar te zijn in 1918.

Zijn de artsen getuige van de eerste tekenen van de volgende ronde van sterfgevallen als gevolg van infecties? Zo ja, zijn deze sterfgevallen dan niet te wijten aan / -COV-2, maar aan mensen die handelen op basis van het advies van onder meer Dr. Fauci?

Vergeet niet dat het dragen van mondkapjes in de meeste landen nog steeds een ‘richtlijn' is en dat richtlijnen kunnen worden genegeerd.

Vooral wanneer wat bedoeld is om je te beschermen, kan leiden tot infecties die je doden.

Zullen ze door mondkapjes veroorzaakte infecties en sterfgevallen bestempelen als SARS-COV-2 / Covid 19, of Covid 21 – wat ertoe zal leiden dat regeringen meer lockdowns zullen afdwingen en zullen proberen om vaccinaties verplicht …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geld 1556190122

Centrale Banken kopen op voor 1,5 Miljard. Per uur!

white condom in blue background

Proefpersonen geïnjecteerd met coronavirusvaccins testen plotseling positief op HIV