in , , ,

De keizer heeft geen kleren aan: COVID-19 en vaccins wiskunde klopt gewoon niet

black flat screen tv showing 20 00

Achttien maanden van aan COVID-gerelateerde gezondheidsdata tonen aan dat de door beleidsmakers en de media verspreide cijfers het risico van COVID sterk overdrijven en het risico van vaccins bagatelliseren.

Het onderstaande artikel is een vertaling van ‘The Emperor Has No Clothes: COVID Math Simply Doesn't Add Up', en werd eerder gepubliceerd op ‘The Defender'

DE KEIZER HEEFT GEEN KLEREN AAN: COVID WISKUNDE KLOPT GEWOON NIET

Het is nu een goed moment om de ‘COVID wiskunde' opnieuw te bestuderen en een aantal van de ingebedde onwaarheden te belichten waarmee de officiële uitspraken over risico's en voordelen ernstig in twijfel worden getrokken.

Vanaf het begin van de reeks gebeurtenissen die als een wereldwijde gezondheidscrisis worden gebrandmerkt, hebben veel mensen een rat geroken.

Of men nu kijkt naar de bereidheid van leiders om zich bezig te houden met moedwillige economische vernietiging, of naar de snelheid waarmee miljardairs nieuwe rijkdom hebben vergaard, of naar de inspanningen van verschillende sectoren om privé-gegevens van mensen te koppelen en te verzamelen, het is niet moeilijk om in te zien dat er iets veel groters dan een gezondheidscrisis aan de gang is.

Maar zelfs als men zich beperkt tot de beperkte grenzen van het gezondheidsverhaal, blijkt uit 18 maanden gegevens – die ondanks de meedogenloze boven water zijn gekomen – herhaaldelijk dat het officiële verhaal vol leugens en weglatingen zit.

Een van de grootste gaten in het verhaal is het spoor van vernieling dat de experimentele COVID-vaccins in hun kielzog achterlaten, met alleen al in de VS honderdduizenden gerapporteerde gevallen van vaccinatieschade en, volgens sommige statistici, ruim 150.000 dode Amerikanen.

Met dit niveau van schade na slechts negen maanden, is het nu een goed moment om de “COVID wiskunde” opnieuw te onderzoeken en een aantal van de ingebedde onwaarheden te belichten die ernstige twijfel doen rijzen over de officiële verklaringen over risico's en voordelen.

De CEO van , dierenarts Albert Bourla, verhit momenteel de gemoederen in afwachting van een beslissing van de U.S. Food and Drug Administration (FDA) om het noodgebruik van het COVID-vaccin van Pfizer voor kinderen van 5-11 jaar groen licht te geven.

Om zijn argumenten kracht bij te zetten, beweert Bourla dat het aantal COVID-gevallen bij kinderen toeneemt.

Maar afgezien van de twijfelachtige PCR-testmethodologie die wordt gebruikt om deze “gevallen” te identificeren (dat wil zeggen, totdat de Centers for Disease Control and Prevention () de PCR-test aan het eind van het jaar afschaft), tonen recente studies aan dat gerapporteerde ziekenhuisopnames – “een van de belangrijkste maatstaven voor het bijhouden van de ernst van de pandemie” – schromelijk opgeblazen zijn voor kinderen.

In werkelijkheid zijn de COVID-ziekenhuisopnames bij kinderen “uitermate gering”.

Vooral één feit moet worden herhaald: Tot de leeftijd van 19 jaar, hebben kinderen en adolescenten een 99,9973% COVID-19 overlevingskans.

Deze informatie, die een constante is geweest gedurende de hele pandemie, wordt herhaald in de meest recente analyses van ….

Lees verder bij de bron: Stichting Vaccin Vrij


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Media zwijgen grotendeels terwijl miljoenen wereldwijd tegen vaccinmandaten protesteren

COP26 Klimaatdoorbraak? Einde aan de gekte? Rijke G20 landen steeg kolenverbruik met 4% in 2021!