in

Proefpersonen geïnjecteerd met coronavirusvaccins testen plotseling positief op HIV

white condom in blue background

Het coronavirusvaccin is een wereldwijd biowapen voor ontvolking. Mensen die met covid-19-vaccins zijn geïnjecteerd, testen plotseling positief op HIV.

Zoals gemeld via Great Game India:

Australië schrapt miljarden dollars coronavirusvaccin nadat deelnemers -positief zijn getest

De Australische regering heeft een overeenkomst voor een coronavirusvaccin van een miljard dollar met het Australische biotechbedrijf CSL Limited geschrapt om 51 miljoen doses van een Covid-19-vaccin te leveren dat wordt ontwikkeld door de Universiteit van Queensland, nadat verschillende proefpersonen vals-positieve -testresultaten hadden geretourneerd.

Wat interessant is, is dat dit verhaal beweert dat de -tests ‘vals-positieven’ zijn. Maar als HIV daadwerkelijk wordt gedetecteerd, hoe is het dan vals?

Merk op dat wanneer iemand het draagt, dit nooit een vals positief wordt genoemd. Het wordt simpelweg een ‘positief’ resultaat of een nieuw ‘geval’ van infectie genoemd. Volgens die logica zouden deze vaccinontvangers ook als “gevallen” van moeten worden bestempeld.

En het roept de vraag op: wat wordt er in het vaccin gestopt dat sterk genoeg lijkt op om een ​​positief testresultaat te veroorzaken?

-eiwitfragmenten die opzettelijk zijn toegevoegd aan coronavirusvaccins

Uit het verhaal hierboven gelinkt:

Petrovsky vertelde The Australian dat het probleem met het gebruik van duidelijk was in de ‘hamster- en muisgegevens’, maar zijn advies werd genegeerd. Hij zei dat de vroege gegevens suggereerden dat het vaccin zelf vrij onstabiel was.

De piekproteïnen van Covid zijn, net als de meeste virale proteïnen aan het oppervlak, redelijk onstabiel. Om ervoor te zorgen dat het vaccin de juiste immuunrespons opwekte, omvat de gekozen klem twee fragmenten van een eiwit dat bij wordt aangetroffen, aangezien die fragmenten de grootste stabiliteit aan het vaccin gaven.

Dus wacht, ze gebruiken expres -componenten in het vaccin?

Inderdaad ja.

En dit is waarom het de hiv-‘positieve’ testresultaten veroorzaakt. Met andere woorden, het zijn helemaal geen false positives. Ze detecteren de hiv-componenten die opzettelijk in het coronavirusvaccin worden gestopt.

Technisch gezien zou het juist zijn om te stellen dat het coronavirusvaccin “HIV-eiwitfragmenten” gebruikt als een opzettelijk onderdeel van het vaccin.

Dus mensen die in de rij staan ​​om te worden geïnjecteerd met het coronavirusvaccin, kunnen zich vrijwillig aanmelden om met hiv-eiwitfragmenten te worden geïnjecteerd.

Maar iedereen die dit vermeldt, wordt natuurlijk onmiddellijk van alle sociale mediaplatforms verwijderd, zelfs als het 100% waar is.

Het zou voor elke rationele persoon direct duidelijk moeten zijn dat het coronavirusvaccin een ….

Lees verder bij de bron: Worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

grayscale photo of person wearing mask

Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918

Vaccins een goudmijn? Farmaceut AstraZeneca doet megaovername voor 32,2 miljard euro